Borussia Dortmund Antalyaspor maçı ne zaman?

Yeni sezona Edin Terzic ile başlayan Borussia Dortmund, Nuri Şahin'in çalıştırdığı Antalyaspor'u ağırlıyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, şimdiye dek Paderborn ve VFL Bochum'la hazırlık maçları oynamıştı. Peki, Borussia Dortmund Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Borussia Dortmund Antalyaspor maçı ne zaman?
Borussia Dortmund Antalyaspor maçı ne zaman?
GİRİŞ 29.07.2022 12:39 GÜNCELLEME 29.07.2022 12:39

Süper Lig'de önceki sezonu 7'nci sırada tamamlayan Antalyaspor, yeni dönem çalışmalarını Almanya'da sürdürüyor. Nuri Şahin'in takımı, Brackel'de Paderborn ve VFL Bochum'la hazırlık maçları düzenlemişti. Kırmızı-Beyazlılar buradaki son randevusunda Borussia Dortmund'a rakip olacak. Peki, Borussia Dortmund Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BORUSSİA DORTMUND ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Almanya Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund'un Antalyaspor ile oynayacağı hazırlık maçı 30 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak.

Paderborn Antalyaspor hazırlık maçı

Bu karşılaşma, Almanya'nın Hamburg kentine bağlı Brackel kasabasındaki futbol sahasında düzenlenecek. Maç saatinde kasabadaki hava sıcaklığının 26 derece olması ve yüzde 23 ihtimalle yağışlı geçmesi bekleniyor.

HANGİ KANALDA?

Borussia Dortmund ile Antalyaspor arasındaki hazırlık maçı Türkiye'de ve Almanya'da herhangi bir kanalda veya internet sitesinde yayınlanmayacak. Müsabakayı sınırlı sayıda gazeteci ve foto muhabiri takip edecek.

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin

Bu sebeple sadece ilk yarı ve ikinci yarı sonuçları kulüplerin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak. Borussia Dortmund Antalyaspor maçına dair son gelişmeleri öğrenebilmek için TÜMSPOR'u ziyaret edebilirsiniz.

ANTALYASPOR'UN ALMANYA KAMPI

Nuri Şahin ile iyi bir uyum yakalayan Antalyaspor, yeni sezon çalışmaları için 20 Temmuz'da Almanya'nın Hannover kentine uçmuştu.

Şahin, Almanya'daki sezon öncesi kampına şu futbolcuları dahil etti:

"Alperen Uysal, Ataberk Dadakdeniz, Ruud Boffin, Diogo Sousa, Gürkan Yamak, Bünyamin Balcı, Doğukan Nelik, Fedor Kudriashov, Güray Vural, Mevlüt Emir Gürlek, Ömer Toprak, Sherel Floranus, Veysel Sarı, Admir Mehmedi, Andrea Poli, Deni Milosevic, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Fernando Martins, Fredy Ribeiro, Mustafa Erdilman, Sam Larsson, Soner Aydoğdu, Ufuk Akyol, Alperen Yılmaz, Ege Bilsel, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright, Luiz Adriano ve Sinan Gümüş"

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic

23 Temmuz Cumartesi günü VFL Bochum'la sahaya çıkan Antalyaspor, rakibine 6-2'lik skorla mağlup oldu. O maçta Antalya'nın golleri Hüsam Gaşa ve Haji Wright'tan geldi.

Bu müsabakadan 3 gün sonra, 26 Temmuz Salı günü bu kez Paderborn ile yeşil çime inen Akdeniz ekibi; bu kez 1-0'lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Bu maçta da Paderborn'a galibiyeti getiren golü Dennis Srbeny kaydetti. 

Antalyaspor, Borussia Dortmund'la oynayacakları maçın akabinde Türkiye'ye dönüp Süper Lig maratonuna başlayacak. Kırmızı-Beyazlıların ilk haftadaki rakibi ise Galatasaray.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz