Fiorentina Galatasaray maçı ne zaman?

İtalya Serie A ekibi AC Fiorentina, Avusturya'da çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile sahaya iniyor. Yeni sezon öncesi ikinci kez yurt dışına giden Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig öncesinde son maçını Fiorentina ile oynayacak. Peki, Fiorentina Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fiorentina Galatasaray maçı ne zaman?
Fiorentina Galatasaray maçı ne zaman?
GİRİŞ 29.07.2022 19:14 GÜNCELLEME 29.07.2022 19:14

26 Temmuz Salı günü Avusturya'nın Tirol bölgesine giden Galatasaray, burada oynadığı maçlarla yeni sezona hazırlanıyor. Daha önce Salernitana ile sahaya çıkan Sarı-Kırmızılılar, Tirol'daki ikinci ve son randevusunda Fiorentina'nın rakibi olacak. 1 Ağustos Pazartesi günü yurda dönecek Cimbom'da Süper Lig maratonu resmen başlayacak. Peki, Fiorentina Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın programı...

FİORENTİNA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

İtalya Serie A ekibi Fiorentina'nın Galatasaray ile oynayacağı hazırlık maçı, 31 Temmuz Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

Cristiano Biraghi, Fiorentina

Bu müsabaka Grödig kentindeki Untersberg Arena-Grödig'de düzenlenecek. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 25 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

HANGİ KANALDA?

Fiorentina Galatasaray maçı Türkiye'de Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Ayrıca D-Smart GO uygulamasında da maç yayını yapılacak.

Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

GALATASARAY'IN OYNADIĞI HAZIRLIK MAÇLARI

Yeni sezona Okan Buruk'la giren Galatasaray, yaz döneminde iki yurt dışı; bir de yurt içi kampı düzenledi. Cimbom bir aylık süreçte 6 hazırlık maçı oynarken 7'ncisini Fiorentina ile planladı.

Aslan şimdiye dek oynanan iki müsabakadan galibiyetle ayrılıp; 2 maçta mağlup oldu. İki maçta da eşitlik bozulmadı. 

Sarı-Kırmızılılar Avusturya'daki ilk kamp döneminde Sturm Graz'a 2-1, Mol Vidi'ye 1-0 mağlup oldu. Sigma Olomouc karşısında da 2-0'lık galibiyet alınırken, Pardubice ile 0-0'lık eşitlikle sahadan ayrıldılar. 

Kazımcan Karataş, Galatasaray

Avusturya kampı sonrası yurda dönen Cimbom, evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorla geçmesini bildi. Kasımpaşa maçının bitimiyle birlikte yeniden Avrupa'ya giden Galatasaray, Salernitana ve Fiorentina ile hazırlık maçları ayarladı.

Salernitana maçı 1-1'lik eşitlikle sona ererken Fiorentina randevusu 31 Temmuz Pazar günü oynanacak.

TRANSFERLER

Yaz döneminde Marcao, Ozornwafor, Mbaye Diagne, Ryan Babel, Sofiane Feghouli ve Arda Turan'la yol ayrımına giden Galatasaray, yeni oyuncularla da anlaşmaya vardı.

Okan Buruk'un talepleri doğrultusunda oyuncu alımı gerçekleştiren Sarı-Kırmızılılar, Sergio Oliveira; Haris Seferovic, Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakcı ve Leo Dubois'i renklerine bağladı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz