Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu bombası! Anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'nin Sergio Conceiçao ile yaptığı görüşmelerde pürüz çıktı. Sarı-lacivertli ekip, bu gelişmenin ardından rotayı Emre Belözoğlu'na kırdı. Süper Lig devi, Belözoğlu ve Kasımpaşa ile her konuda anlaşma sağladı.

GİRİŞ 03.11.2026 17:44 GÜNCELLEME 03.11.2026 17:54
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış
HABERİN ÖZETİ
ÖZETİ DİNLE
  • İsmail Kartal'ın istifasının ardından Fenerbahçe, milli takım arasına kadar Dirk Kuyt'ın takımın başında olacağını açıklamıştı.
  • Fenerbahçe, Sergio Conceiçao ile anlaşma sağlayamadıktan sonra Emre Belözoğlu ile görüşmelere başladı ve 46 yaşındaki teknik direktörle anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın istifasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Sarı-lacivertlilerde Galatasaray derbisinin ardından İsmail Kartal'la yollar ayrılırken, milli takım arasına kadar oynanacak maçlarda takımın başında Dirk Kuyt'ın yer alacağı duyurulmuştu.

SERGIO CONCEIÇAO'DA PÜRÜZ

Listesindeki adaylarla görüşen Fenerbahçe'de gündeme gelen isimlerden biri Portekizli Teknik Direktör Sergio Conceiçao olmuştu. Conceiçao'yla yapılan görüşmelerde hem sözleşme şartlarına ilişkin taleplerinin değişmesi hem de maaş beklentisini yükseltmesi nedeniyle pürüz çıktı ve anlaşma sağlanamadı.

EMRE BELÖZOĞLU VE KASIMPAŞA İLE ANLAŞILDI

A Spor'da yer alan habere göre: Fenerbahçe, bu gelişmelerin ardından Emre Belözoğlu'yla görüşmelere başladı ve 46 yaşındaki teknik direktörle anlaşmaya vardı. 

HT Spor'da yer alan detayda ise, Sarı-lacivertliler, Emre Belözoğlu için Kasımpaşa'dan izin istedi. Lacivert-beyazlıların Fenerbahçe'ye olumlu dönüş yaptığı kaydedildi.

Tarafların bu akşam son görüşmenin ardından resmi imzaları atacağı dile getiriliyor.

Emre Belözoğlu

EMRE BELÖZOĞLU NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe ile adı geçen Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ligde Beşiktaş ile oynadıkları maçın ardından konuyla ilgili konuşmuştu.

Fenerbahçe teknik direktörlüğüyle ilgili soruya cevap veren Belözoğlu, "Ben Fenerbahçe'nin en zor, mutlu ve hüzünlü dönemlerini yaşamış eski bir sporcusuyum. Fenerbahçe herkesin orada olmak istediği bir yer. Benim için de Fenerbahçe'nin yeri her zaman ayrı olacak. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Fenerbahçe'de göreve talip olmayı yakışıksız bir durum olarak görüyorum. Fenerbahçe'de o göreve talip olunmaz, o göreve layık görülünür. Yöneticiler bir tavır gösterip size inandığını gösterir. O zaman bazı şeyler gelişmelidir. Fenerbahçe her zaman reaksiyonlar verebilecek çok büyük bir takımdır." ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE'DEKİ İLK DÖNEMİ

Şu anda Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa'yı çalıştıran Emre Belözoğlu, daha önce Fenerbahçe'de görev almıştı. 46 yaşındaki teknik direktör, o sezon 10 maçta takımının başında yer alırken 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle sezonu tamamlamıştı. 

Emre Belözoğlu, bu sezon Kasımpaşa ile Süper Lig'de 10 karşılaşmada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı ve 17 puan topladı. Puan cetvelinde 5. sırada yer alan Kasımpaşa, bu maçlarda 15 kez ağları havalandırırken 11 kez de kalesini gole kapatamadı.

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Bedirhan Altundağ

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • Yozgat 30 dakika önce Şikayet Et
    Tamamdır fb nin 3. Lük garanti
    Cevapla
  • Alirıza 35 dakika önce Şikayet Et
    Emre hoca ike bu iş olmaz emir vereceğiniz kişileri hoca olarak görmek istemiyoruz Emre hıca bubyükğn altından kalkamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle