MKE Ankaragücü Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TSYD Ankara Kupası 2022 etabında MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Bir önceki yıl oynanan Kupa maçını Gençlerbirliği penaltılarda kazanmıştı. Bu yılın programı da belli oldu. Peki, MKE Ankaragücü Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

MKE Ankaragücü Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
MKE Ankaragücü Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 29.07.2022 19:28 GÜNCELLEME 29.07.2022 19:28

İlk kez 1968-1969 sezonunda düzenlenen TSYD Kupası, bu yıl geçtiğimiz sezonlarda da olduğu gibi MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında oynanacak. Eryaman Stadyumu'ndaki müsabaka öncesinde PassoLig sistemi üzerinden iki takım taraftarına bilet satışı yapılıyor. Biletler 40 TL ile 250 TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki, MKE Ankaragücü Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Kupa mücadelesinin yayın programı...

MKE ANKARAGÜCÜ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN?

Haftalardır merakla beklenen MKE Ankaragücü Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası maçı, 29 Temmuz Cuma günü saat 20.00'de başlayacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 31 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Federico Macheda, MKE Ankaragücü

HANGİ KANALDA?

MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasındaki Kupa mücadelesi, ülkemizde TRT Spor kanalından izlenecek. Ayrıca TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Diğer taraftan TÜMSPOR'u ziyaret ederek Kupa müsabakasına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

SON ŞAMPİYON GENÇLERBİRLİĞİ

Önceki yıl 7 Ağustos Cumartesi günü düzenlenen TSYD Ankara Kupası'nı Gençlerbirliği müzesine götürdü. Maçın normal süresi 0-0'lık skorla tamamlanınca hakem penaltı atışlarına işaret etmiş ve futbolcular sırayla topun başına geçti.

TSYD Ankara Kupası seremonisi

Gençlerbirliği bu bölümde 5-3'lük skora ulaşınca Kupayı kazanan taraf oldu. Kupa seremonisinde TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata, Kupayı Gençlerbirliği'nin deneyimli kalecisi Ramazan Köse'ye vermişti.

BİLET FİYATLARI

Tam adıyla TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası'nın biletleri 25 Temmuz Pazartesi günü PassoLig'den satışa sunuldu. Bilet fiyatları şu şekilde:

  • LOCA İÇİ BİLET: 250

  • ANKARAGÜCÜ VIP A: 200

  • GENÇLERBİRLİĞİ VIP: 200

  • MKE ANKARAGÜCÜ VIP SAĞ: 100

  • GENÇLERBİRLİĞİ VIP SOL: 100

  • MKE ANKARAGÜCÜ MARATON: 50

  • GENÇLERBİRLİĞİ MARATON: 50

  • MKE ANKARAGÜCÜ GÜNEY KALE ARKASI: 40

  • GENÇLERBİRLİĞİ KUZEY KALE ARKASI: 40

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz