Bayern Münih Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Almanya Bundesliga'nın son şampiyonu Bayern Münih ile İngiltere Premier Ligi'ni şampiyonlukla kapatan Manchester City, Amerika Birleşik Devletleri'nde kozlarını paylaşacak. Peki, Bayern Münih Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, dünya genelinde on binlerce kişinin takip edeceği müsabakanın yayın programı...

Bayern Münih Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Bayern Münih Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 19.07.2022 13:31 GÜNCELLEME 19.07.2022 13:31

Julian Nagelsmann ile bir önceki sezonu şampiyonlukla tamamlayan Bayern Münih, kamp yaptığı Amerika Birleşik Devletlerinde Manchester City ile sahaya çıkacak. İki takım da bir süredir ticaret faaliyetlerini genişletmek, okyanus ötesindeki destekçileriyle buluşmak için ABD'deydi. Benzer şekilde Manchester United ile Liverpool Tayland'a, Tottenham Hotspur'da Güney Kore'ye gitmişti. Peki, Bayern Münih Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BAYERN MÜNİH MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN?

Almanya'da son 9 sezondur şampiyonluk yaşayan Bayern Münih ile 2 yılı birinci sırada tamamlayan Manchester City, 24 Temmuz Pazar günü saat 02.00'de kozlarını paylaşacak.

Thomas Müller, Bayern Münih

Bu karşılaşma, Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı Wisconsin eyaletindeki Lambeau Field'da organize edilecek. Aynı zamanda Amerikan Futbolu Ligi (NFL) ekibi Green Bay'ın evi olan bu mekan, binlerce futbolsevere ev sahipliği yapacak.

HANGİ KANALDA?

Bayern Münih Manchester City hazırlık maçının Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor. İki güçlü ekip arasındaki müsabaka, kulüplerin mobil uygulamalarında ekrana gelecek.

Rodri, Manchester City

Bu karşılaşmadan sonra Bayern Münih ve Manchester City, kupa finallerini oynayabilmek için ülkelerine geri dönecek. Nagelsmann'ın Bayern'i, Almanya Süper Kupası finalinde RB Leipzig'le, Guardiola'nın City'si ise Community Shield için Liverpool ile sahaya çıkacak.

SALİHAMİDZİC: "DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİ..."

Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, Manchester City maçından önce yaptığı açıklamada: "Manchester City dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Lambeau'daki bu karşılaşmayı ve Pep Guardiola'yı yeniden görecek olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. ABD'deki hayranlarımız için de çok ilginç bir maç olacağı kesin" ifadelerini kullandı.

BAYERN MÜNİH'İN TRANSFERLERİ

Önümüzdeki sezon Almanya Bundesliga, Almanya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Bayern Münih, şimdiye dek şu futbolcularla anlaşmaya vardı:

OYUNCU YAŞ UYRUK ÖNCEKİ KULÜBÜ BONSERVİS
Sadio Mane 30 Senegal Liverpool 32 milyon Euro
Ryan Gravenberch 20 Hollanda AFC Ajax 18,5 milyon Euro
Noussair Mazraoui 24 Fas AFC Ajax Bedelsiz
Gabriel Vidovic 18 Hırvatistan FC Bayern II Bedelsiz


Öte yandan takımla özdeşleşmiş forvet oyuncusu Robert Lewandowski, Marc Roca, Omar Richards, Lars Lukas Mai, Ron-Thorben Hoffman, Niklas Süle, Corentin Tolisso, Christian Früchtl ve Malik Tillman takımdan ayrıldı. Bayern, futbolcu satışından 67 milyon 400 bin Euro gelir elde etti.

MANCHESTER CİTY'NİN TRANSFERLERİ

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City, şimdiye dek Erling Haaland (60 milyon Euro), Kalvin Phillips (48,75 milyon Euro) ve Stefan Ortega'yı (Bedelsiz) renklerine bağladı. Maviler, Raheem Sterling; Gabriel Jesus, Pedro Porro, Ko İtakura'nın satışından da 121 milyon 900 bin Euro gelir elde etti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz