Hull City Leicester City maçı ne zaman?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Corendon Airlines kupasında Premier Lig kulüplerinden Leicester City ile karşılaşıyor. Peki, Hull City Leicester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Hull City Leicester City maçı ne zaman?
Hull City Leicester City maçı ne zaman?
GİRİŞ 20.07.2022 19:49 GÜNCELLEME 20.07.2022 19:50

İngiltere Championship'te önceki sezonu 19'uncu sırada noktalayıp lige tutunan Hull City, yaz döneminde Leicester City ile sahaya iniyor. Peki, Hull City Leicester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şimdiye dek Fenerbahçe ve Malaga ile karşılaşan Kahverengi-Siyahlılar, üçüncü maçını İngiltere Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Leicester City ile oynayacak. İşte, kritik müsabakanın yayın programı...

HULL CİTY LEİCESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile Leicester City arasındaki Corendon Airlines Kupası maçı, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. Bu karşılaşma, Hull'un evi MKM Stadyumu'nda oynanacak.

Çağlar Söyüncü, Leicester City

HANGİ KANALDA?

Türkiye'de ve Avrupa'da binlerce futbol tutkununun merak ettiği Hull City Leicester City maçı, ülkemizde TV8,5 kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Ayrıca TV8,5 kanalının resmi internet sitesinde ve Leicester City'nin YouTube kanalında da maç yayını yapılacak. Bu adresler dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

HULL CİTY'NİN TRANSFERLERİ

Geçtiğimiz yıl küme düşme tehlikesi yaşayan Hull City, 2022-2023 futbol sezonu öncesinde şu futbolcularla anlaşmaya vardı:

"Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan, Jean Michael Seri, Oscar Estupinan, Tobias Figueiredo, Nathan Baxter"

Keane Lewis Potter, Hull City

Diğer taraftan Hull'un yıldızı Keane Lewis Potter, 19 milyon Euro bonservis bedeliyle Premier Lig ekibi Brentford'un yolunu tuttu.

LEİCESTER CİTY'NİN TRANSFERLERİ

İngiltere Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Leicester City, önümüzdeki sezon için şimdilik kadrosuna takviye yapmadı. Kulübün tecrübeli kalecisi Eldin Jakupovic takıma veda ederken, Ademola Lookman da kiralandığı RB Leipzig'e geri döndü. 

BİLETLER

Hull City'nin resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklama metninde, çocuklar için biletlerin 2,5 pounda; yetişkinler için de 5 pounda satılacağı belirtildi. 25 bin 586 kişi kapasiteli mekanın tamamına yakınının dolması bekleniyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz