Dinamo Kiev Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! CBC Sport HD ve yabancı yayıncıların listesi

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Dinamo Kiev ile temsilcimiz Fenerbahçe Polonya'da karşılaşacak. Ukrayna'daki savaş ortamından ötürü UEFA, bu karşılaşmanın Lodz şehrindeki Stadion Miejski'de oynanmasını kararlaştırmıştı. Öte yandan, futbolseverler maçı şifresiz veren kanalları araştırmaya başladı. Üstelik CBC Sport HD ve yabancı yayıncılar da gündem oldu. Peki, Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor?

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! CBC Sport HD ve yabancı yayıncıların listesi
Dinamo Kiev Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! CBC Sport HD ve yabancı yayıncıların listesi
GİRİŞ 20.07.2022 20:31 GÜNCELLEME 20.07.2022 20:31

Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu 2'nci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi bileti alan Fenerbahçe, 2. Ön Eleme turunda Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Sarı-Lacivertliler, Ukrayna-Rusya savaşından ötürü ilk maçını Polonya'nın Lodz kentinde; rövanşı da evi Ülker Arena'da oynayacak. Diğer taraftan müsabaka öncesinde maçı şifresiz veren kanallar merak edilir hale geldi. Buna ek olarak CBC Sport HD ve yabancı yayıncıların listesi de araştırılıyor. İşte, Dinamo Kiev Fenerbahçe maçını internetten seyretme yöntemleri...

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Türkiye'de ve Avrupa'da binlerce futbolseverin merakla beklediği Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak.

Bruma, Fenerbahçe

Ancak Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi müsabakaları, geçtiğimiz yıldakine benzer şekilde EXXEN'de yayınlanmaya devam edecek. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya ilişkin son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. EXXEN ve EXXENSPOR hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki içeriği okuyabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki kritik karşılaşmayı ekrana getirecek yabancı yayıncılar şu şekilde:

  • Astro SuperSport 3 HD

  • Polsat Sport Extra HD

  • Setanta Sports 1

  • Sport 3 Israel HD

  • Sportdigital TV HD

Avrupa maçlarını yayınlamasıyla bilinen CBC Sport HD kanalı, Dinamo Kiev Fenerbahçe maçını takvime almadı. CBC Sport HD'nin uydu ve frekans ayarlarını öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki habere tıklayabilirsiniz.

CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Ukrayna'da önceki sezonu 2'nci sırada tamamlayan Dinamo Kiev ile temsilcimiz Fenerbahçe'nin oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu karşılaşması, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak.

Viktor Tsygankov, Dinamo Kiev

Bu karşılaşmaya Polonya'nın Lodz kentindeki Stadion Miejski ev sahipliği yapacak. King Stadyumu olarak da bilinen bu mekan, aynı anda 18 bin 29 kişiyi ağırlayabiliyor.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ

Glenn Nyberg

Mahbod Beigi

Andreas Söderqvist

Adam Ladeback

UEFA, Dinamo Kiev Fenerbahçe maçında görev alacak saha içi hakemlerini İsveç Futbol Federasyonu'ndan atadı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

DİNAMO KİEV: Bushchan, Kedziora, Zabarnyi, Popov, Dubinchak, Tsygankov, Sydorchuk, Shaparenko, Verbic, Buyalskiy, Besedin

FENERBAHÇE: Altay, Osayi-Samuel, Serdar, Szalai, Ferdi, Arao, İsmail, İrfan Can, Rossi, Joshua King, Valencia

RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki rövanş maçı, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak. Bu karşılaşma, Fenerbahçe'nin evi Ülker Arena'da oynanacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz