Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İspanya'da ve dünya genelinde 'El Clasico' olarak bilinen efsanenin aktörleri Real Madrid ve Barcelona, bu kez İspanya'nın dışında; Las Vegas'ta kozlarını paylaşacak. Amerika Birleşik Devletleri'nde kamp yapmak için yola koyulan iki takım, Allegiant Stadyumu'nda sahaya inecek. Peki, Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 20.07.2022 18:07 GÜNCELLEME 20.07.2022 18:07

İspanya LaLiga'da önceki sezonu şampiyonlukla tamamlayan Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona ile Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) karşılaşıyor. Karim Benzema, Rodrygo, Vinicius Junior ve Modric'li Eflatun-Beyazlılar, Lewandowski; Aubameyang, Ter Stegen ve Gavi'li Barcelona'yla mücadele edecek. İki takım da pazar paylarını genişletebilmek için bir süredir Amerika'daydı. Bu sebeple merakla beklenen büyük müsabaka, Las Vegas'ta oynanacak. Peki, Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

REAL MADRİD BARCELONA MAÇI NE ZAMAN?

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından takip edilen Real Madrid Barcelona maçı, 24 Temmuz Pazar günü saat 06.00'da oynanacak. Karşılaşma, Las Vegas Raiders'ın (NFL) evi olarak bilinen Allegiant Stadyumu'nda organize edilecek. 71 bin 835 kişi kapasiteli tesisin, Real Madrid Barcelona maçına özel tamamen dolu olması bekleniyor.

Karim Benzema, Real Madrid

HANGİ KANALDA?

Geçtiğimiz yıl UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid ile Katalan Barcelona arasındaki hazırlık maçının Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor. Normal takvimde LaLiga maçları S Sport kanallarıyla ve S Sport Plus uygulamasından takip ediliyordu. Fakat bu müsabaka hazırlık maçı statüsünde olduğu için yayıncısı da henüz netleşmedi. 

REAL MADRİD'İN TRANSFERLERİ

2021-2022 futbol sezonunda hem UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ni hem de LaLiga'yı kazanan Real Madrid, yaz transfer dönemini de Carlo Ancelotti idaresinde sürdürüyor. Eflatun-Beyazlılar şimdiye dek Aurelien Tchouameni ve Antonio Rüdiger'i renklerine bağladı. Öte yandan Takefusa Kubo, Victor Chust, Luka Jovic, Gareth Bale, Isco ve Marcelo takımdan ayrıldı.

Robert Lewandowski, Barcelona

BARCELONA'NIN TRANSFERLERİ

Geçtiğimiz yıl LaLiga'yı 2'nci sırada kapatıp Şampiyonlar Ligi bileti alan FC Barcelona, yaz transfer döneminde Robert Lewandowski, Raphinha, Kessie ve Christensen'le anlaşmaya vardı. Lewandowski ve Raphinha için 103 milyon Euro ödeme yapan Katalanlar, Philippe Coutinho; Rey Manaj, Moussa Wague ve Dani Alves'le yolları ayırdı. Ayrıca Francisco Trincao ve Clement Lenglet de kiralık olarak gönderildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz