Wolverhampton Beşiktaş maçı ne zaman?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Avusturya etabını tamamladıktan sonra bu kez İspanya'ya gidecek. Kara-Kartal, kamp programının bu bölümünde İngiltere Premier Ligi ekibi Wolverhampton ve Deportivo Alaves ile karşılaşacak. Peki, Wolverhampton Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Wolverhampton Beşiktaş maçı ne zaman?
Wolverhampton Beşiktaş maçı ne zaman?
GİRİŞ 18.07.2022 20:07 GÜNCELLEME 18.07.2022 20:07

Önümüzdeki sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele etmeye hazırlanan Beşiktaş, Valerien Ismael idaresinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan kadro planlamasını hazırlayan Kara-Kartal, diğer yandan oynadığı hazırlık maçlarıyla oyuncuların güncel form durumunu takip ediyor. Bu doğrultuda Wolverhampton ve Deportivo takımlarıyla Alicante kampında sahaya inilecek. Peki, Wolverhampton Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? 

WOLVERHAMPTON BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Yaz döneminin dikkat çekici karşılaşmalarından Wolverhampton Beşiktaş maçı, 23 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Bu karşılaşma, Alicante kentindeki Estadio Camilo Cano La Nucia tesislerinde organize edilecek. Müsabakayı Wolvesli ve Beşiktaşlı taraftar grupları tribünden takip edecek. Biletlerin de maçtan önce internet üzerinden satışa sunulması bekleniyor.

Cenk Tosun, Beşiktaş

HANGİ KANALDA?

İngiltere Premier Ligi ekibi Wolverhampton ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma, Türkiye'de Spor Smart HD kanalında ekrana gelecek. Buna ek olarak, D-Smart GO uygulamasında da maç yayını yapılacak. Öte yandan TÜMSPOR'u ziyaret ederek Wolverhampton Beşiktaş müsabakasının öncesinde ve sonrasında yaşanan son gelişmeleri tam zamanında takip edebilirsiniz.

İSPANYA KAMPININ TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Yaz transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde ilk etap çalışmalarını tamamlayan Beşiktaş, ikinci etabı Avusturya'da yürüttü. Burada Werder Bremen'i 2-1 yenip Viktoria Plzen'le berabere kalan Kara-Kartal, Mainz 05'i Cenk Tosun'un attığı golle 1-0 geçti.

Mainz maçından sonra tekrar yurda dönmeye hazırlanan Siyah-Beyazlı ekip, üçüncü etabı İspanya'nın Alicante şehrinde gerçekleştirecek. Burada da ilk olarak Wolverhampton'la, daha sonra Deportivo Alaves ile sahaya inecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael

26 Temmuz Salı günü oynanacak Deportivo maçının akabinde yeniden yurda dönmeyi planlayan Beşiktaş, son sınavını 30 Temmuz'da Sampdoria'ya karşı verecek. Serie A ekibi ile planlanan karşılaşma, Vodafone Park'ta organize edilecek.

SÜPER LİG'DEKİ İLK RANDEVU KAYSERİSPOR'LA

Beşiktaş, İtalya Serie A ekibi Sampdoria ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasından sonra bir hafta süreyle Süper Lig'e kenetlenecek. Bu zaman zarfında Valerien Ismael ve ekibi, öğrencileriyle birlikte Kayserispor maçına odaklanacak.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve teknik direktör Çağdaş Atan

Henüz ilk hafta maçlarının tarihleri belirlenmemekle beraber Ağustos ayının ilk haftasında oynanması kararlaştırılmıştı. Kara-Kartal, Kayserispor'u Vodafone Park'ta ağırlayacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz