Galatasaray Pardubice maçı ne zaman?

Okan Buruk idaresinde Avusturya'da çalışmalarına devam eden Galatasaray, Çekya Fortuna Liga ekiplerinden FK Pardubice ile sahaya çıkıyor. Şimdiye dek 3 maç oynayan Cimbom, dördüncü karşılaşmadan sonra yurda dönecek. Peki, Galatasaray Pardubice maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Pardubice maçı ne zaman?
Galatasaray Pardubice maçı ne zaman?
GİRİŞ 19.07.2022 12:23 GÜNCELLEME 19.07.2022 12:23

Florya'da ilk etap çalışmalarını tamamladıktan sonra Avusturya'ya uçan Galatasaray, ikinci etaptaki 4'üncü maçını Pardubice ile oynayacak. Şimdiye dek Sturm Graz, Mol Vidi ve Sigma Olomouc ile sahaya çıkan Sarı-Kırmızılılar, Çekya ekibiyle oynayacağı müsabakanın akabinde yurda dönecek. Peki, Galatasaray Pardubice maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği karşılaşmanın tarihleri...

GALATASARAY PARDUBİCE MAÇI NE ZAMAN?

Günlerdir merakla beklenen Galatasaray Pardubice hazırlık maçı, 19 Temmuz Salı günü saat 19.00'da başlıyor. Bu karşılaşma, Avusturya'nın Graz kentindeki Weinzödl Spor Merkezi'nde organize edilecek. Müsabakayı sınırlı sayıda Galatasaray taraftarı ile Pardubice hayranının takip etmesi bekleniyor. Cimbom, Avrupa'daki dördüncü sınavından sonra yurda dönüş hazırlıklarına başlayacak.

Beknaz Almazbekov, Galatasaray

HANGİ KANALDA?

Okan Buruk'un çalıştırdığı Galatasaray ile Çekya temsilcisi Pardubice arasındaki karşılaşma, Türkiye'de Spor Smart HD kanalında ekrana gelecek. Ayrıca D-Smart GO uygulamasında da maç yayını yapılacak. Spor Smart HD, D-Smart platformunda yayın yapan şifreli bir kanal olmakla beraber; D-Smart GO, abonelik sistemiyle çalışan bir uygulamadır. Öte yandan, Galatasaray Pardubice maçına dair son gelişmelerden haberdar olmak için TÜMSPOR'u ziyaret edebilirsiniz.

SARI-KIRMIZILILARIN HAZIRLIK MAÇI TAKVİMİ

Sturm Graz'a 2-1 mağlup olup, Mol Vidi'yle 1-1 berabere kalıp; Sigma Olomouc'u 2-0 yenmişti. Cimbom, Avusturya'daki son maçını Pardubice ile oynayacak. Bu karşılaşmadan sonra sırasıyla İtalya Serie A ekiplerinden Salernitana ve Fiorentina ile maçlar düzenlenecek. 30 Temmuz Cumartesi günü oynanması planlanan Fiorentina karşılaşmasının akabinde Süper Lig maratonuna geçilecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk

GALATASARAY'IN TRANSFERLERİ

Yeni sezona Domenec Torrent x Okan Buruk değişikliğiyle başlayan Galatasaray, 18 Temmuz 2022 itibariyle şu oyuncuları renklerine bağladı:

OYUNCU YAŞ UYRUK ÖNCEKİ KULÜP BONSERVİS
Mostafa Mohamed 24 Mısır Zamalek 3,85 milyon Euro
Sergio Oliveira 30 Portekiz FC Porto 3 milyon Euro
Abdülkerim Bardakcı 27 Türkiye Konyaspor 2,8 milyon Euro
Kazımcan Karataş 19 Türkiye Altay 1,14 milyon Euro


FK PARDUBİCE'NİN GÜNCEL DURUMU

Çekya Fortuna Liga ekiplerinden FK Pardubice, 2021-2022 sezonunda çıktığı 30 maçta 24 puan toplayarak yılı 15'inci sırada tamamladı. 6 takımlı ligde kalma aşamasında mücadele eden Kırmızı-Mavili ekip, bu aşamayı 1'inci sırada noktalayarak Fortuna Liga'ya tutundu.

FK Pardubice, 2022-2023 futbol yılında Çekya'nın en üst liginde mücadele etmeye devam edecek. Öte yandan, takımın 22 yaşındaki futbolcusu Mojmir Chytil; önceki sezon çıktığı 27 maçta 8 gole katkı sağlayarak takımının en skorer ismi olmuştu. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz