Fenerbahçe Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi rövanş maçı ne zaman?

Türkiye'yi UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile 2. Ön Eleme turunda ilk maçını 20 Temmuz Çarşamba günü oynadı. Bu karşılaşmanın rövanşı da İstanbul'da organize edilecek. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, ikinci müsabakanın tarihleri...

Fenerbahçe Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi rövanş maçı ne zaman?
Fenerbahçe Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi rövanş maçı ne zaman?
GİRİŞ 20.07.2022 23:14 GÜNCELLEME 20.07.2022 23:15

Süper Lig'de önceki sezonu 2'nci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılım sağlayan Fenerbahçe, 2. Ön Eleme turunda Dinamo Kiev ile ilk maçından 0-0'lık skorla ayrıldı. Karşılaşmaların ilki Polonya'nın Lodz kentinde düzenlenirken, rövanşı da Ülker Arena'da oynanacak. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? 

İLK MAÇIN TARİHİ

Türkiye'de ve Avrupa'da binlerce futbolseverin adeta iple çektiği Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00'de oynandı. Karşılaşma, Polonya'nın Lodz kentindeki Stadion Miejski'de organize edildi.

Fenerbahçe taraftarı, Ülker Stadyumu

HANGİ KANALDA?

Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu karşılaşması, Türkiye'de beIN Sports HD1 kanalında ekrana geldi. Benzer şekilde rövanş maçı da aynı kanalda yayınlandı. Bunun dışında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi karşılaşmaları önceki yıl olduğu gibi EXXENSPOR'da izlenecek. EXXEN ve EXXENSPOR hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

RÖVANŞ MAÇININ TARİHİ

UEFA'nın resmi internet sitesinde yayınlanan takvime göre, Fenerbahçe Dinamo Kiev arasındaki ikinci maç, yani rövanş maçı; 27 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de oynanacak. Fenerbahçe, Kiev'i elemesi halinde 3. Ön Eleme turunda Sturm Graz ile eşleşecek.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFERLERİ

Sezon başında İsmail Kartal'ın yerine Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe, şimdiye dek şu futbolcularla anlaşma sağladı.

OYUNCU YAŞ UYRUK ÖNCEKİ KULÜP BONSERVİS
Diego Rossi 24 Uruguay Los Angeles FC 5,5 milyon Euro
Lincoln Henrique 23 Brezilya Santa Clara 3,5 milyon Euro
Willian Arao 29 Brezilya Flamengo 3 milyon Euro
Emre Mor 24 Türkiye Fatih Karagümrük 2 milyon Euro
Tiago Çukur 19 Türkiye Watford 200 bin Euro
Joshua King 30 Norveç Watford Bedelsiz
Bruma 27 Portekiz PSV Eindhoven Kiralık


Fenerbahçe ayrıca Cagliari'de forma giyen Joao Pedro'yu da İstanbul'a getirdi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz