Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turunda rakibi belli oldu!

Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu 2'nci sırada tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu bileti alan Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. UEFA'nın Nyon'daki merkezinde yapılan etkinlik sonucunda Sarı-Lacivertli ekibin hangi tarihlerde maçlarını oynayacağı bilgisine de ulaşıldı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turunda rakibi belli oldu!
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turunda rakibi belli oldu!
GİRİŞ 15.06.2022 14:30 GÜNCELLEME 15.06.2022 16:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin 2. Ön Eleme turundaki rakibi Dinamo Kiev oldu. Bugün UEFA'nın Nyon'daki merkezinde yapılan kura çekimi sonucunda temsilcimizin rakibi öğrenildi. Öte yandan müsabakaların oynanacağı tarihler de seyirciyle paylaşıldı.

Lincoln Henrique kimdir? Fenerbahçe'nin yeni transferinde dikkat çeken Rizespor detayı...Lincoln Henrique kimdir? Fenerbahçe'nin yeni transferinde dikkat çeken Rizespor detayı...

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME TURU KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) merkez yerleşkesinde yapılan Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu kura çekimi, 15 Haziran Çarşamba günü saat 13.00'te başladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

HANGİ KANALDA YAYINLANDI?

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibinin belli olacağı kura çekimi etkinliği, UEFA'nın resmi internet sitesinde canlı olarak izlendi. Yayın tamamen şifresiz olmakla beraber dünyanın her yerinden takip edildi. Bunun dışında, kura çekimi saatinde ülkemizdeki spor kanallarının da UEFA'nın yayınını çevirmenler aracılığıyla aktarması bekleniyordu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç

2. ÖN ELEME TURU MAÇLARI NE ZAMAN?

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgiler doğrultusunda, 2. Ön Eleme Turu maçları 19-20 Temmuz günleri ile 26-27 Temmuz günleri arasında oynanacak. Bu etabı başarıyla tamamlayan ekipler bu kez 3. Ön Eleme turunda yer alacak.

PLAY-OFF TARİHLERİ

Şampiyonlar Ligi'nde 2. Ön Eleme Turu ve 3. Ön Eleme Turu tamamlanır tamamlanmaz bu kez Play-Off karşılaşmalarına geçilecek. 3. Ön Eleme Turu maçları da 2-3 Ağustos ile 16-17 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Bu maçlar tamamlanır tamamlanmaz bu kez Play-Off takvimi başlayacak. Play-Off etabındaki ilk maçlar 16-17 Ağustos'ta, rövanş maçları da 23-24 Ağustos'ta düzenlenecek.

FİNAL İSTANBUL'DA!

Son üç yıldır İstanbul'da düzenlenmesi planlanan fakat Covid-19 pandemisi nedeniyle sürekli olarak Portekiz'e ve Fransa'ya verilen Şampiyonlar Ligi finali, bu yıl İstanbul'da düzenleniyor. Turnuvada final oynamaya hak kazanacak iki finalist, 10 Haziran Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun çimlerine çıkacak. Turnuva finalinin bu yıl Haziran ayına ertelenmesinin sebebi ise, Dünya Kupasının takviminden ileri geliyor. Dünya Kupası tarihleri için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Katar 2022 Dünya Kupası ne zaman? FIFA tarihleri duyurdu! Liglere ara verilecekKatar 2022 Dünya Kupası ne zaman? FIFA tarihleri duyurdu! Liglere ara verilecek

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Admin sadece Fenerbahcenin rakibimi belli oldu yoksa Konyaspordan haberiniz yokmu
    Cevapla