BATE Borisov Konyaspor maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, Belarus temsilcisi BATE Borisov ile kozlarını paylaşacak. 2. Ön Eleme turunu başarıyla tamamlayan ekip 3. Ön Eleme turuna terfi edecek. Peki, BATE Borisov Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BATE Borisov Konyaspor maçı ne zaman?
BATE Borisov Konyaspor maçı ne zaman?
GİRİŞ 20.07.2022 17:35 GÜNCELLEME 21.07.2022 14:51

Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu 3'üncü sırada tamamlayan Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Bu doğrultuda UEFA'nın Nyon'daki merkezinde kura çekimi yapıldı. Turnuvaya 2. Ön Eleme turundan dahil olan Yeşil-Beyazlıların rakibi BATE Borisov oldu. Peki, BATE Borisov Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BATE BORİSOV KONYASPOR MAÇININ TARİHİ

Belarus'un köklü kulüplerinden BATE Borisov ile temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, ilk maçını 21 Temmuz Perşembe günü oynayacak. Bu karşılaşma, Konyaspor'un evinde organize edilecek. Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut

HANGİ KANALDA?

BATE Borisov ile Konyaspor arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme turu karşılaşması, ülkemizde A Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Lakin UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları EXXEN'de ekrana gelmeye devam edecek.

RÖVANŞ MAÇI

Takımlar 21 Temmuz'daki ilk maçtan sonra bu kez rövanş karşılaşması için sahaya inecek. Bu doğrultuda, Konyaspor BATE Borisov rövanş maçının 28 Temmuz Perşembe günü saat 21.00'de düzenleneceği öğrenildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz