Başakşehir Maccabi Netanya maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Başakşehir'in 2. Ön Eleme turunda İsrail'den Maccabi Netanya ile eşleşti. Peki, Başakşehir Maccabi Netanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, İstanbul ekibinin Avrupa'daki karşılaşmasının yayın bilgileri...

Başakşehir Maccabi Netanya maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi...
Başakşehir Maccabi Netanya maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi...
GİRİŞ 20.07.2022 17:31 GÜNCELLEME 20.07.2022 17:31

Avrupa'da ve Türkiye'de yeni sezon hazırlıkları devam ederken UEFA'da kura çekim işlemleri başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde ön eleme turları oynanıyor. Bu doğrultuda, Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Başakşehir, İsrail temsilcisi Maccabi Netanya ile eşleşti. Peki, Başakşehir Maccabi Netanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın yayın bilgileri ve takvimi...

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BAŞAKŞEHİR MACCABİ NETANYA MAÇININ TARİHİ

Süper Lig'de normal sezonu 4'üncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi bileti alan Başakşehir ile Maccabi Netanya'nın oynayacağı 2. Ön Eleme Turu karşılaşması, 21 Temmuz Perşembe günü organize edilecek. İlk maç, Başakşehir'in evi Fatih Terim Stadyumu'nda düzenlenecek. Bu karşılaşma saat 20.45'te başlayacak.

Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir

YAYIN BİLGİSİ

Medipol Başakşehir Maccabi Netanya maçı ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Öte yandan, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi; Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ndeki karşılaşmalar önceki yıllarda olduğu gibi EXXEN'de yayınlanmaya devam edecek.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, 21 Temmuz'daki ilk karşılaşmadan sonra bu kez 28 Temmuz'da Maccabi Netanya'nın konuğu olacak. İsrail'e gidecek temsilcimiz, burada da 90 dakika süreyle mücadele edecek.

Deplasman golü kuralının geçerli olmaması hasebiyle rakibine skor anlamında baskınlık kuran taraf 3. Ön Eleme turuna yükselecek. 3. Ön Eleme turu maçları da 4 Ağustos Perşembe günü ile 11 Ağustos Perşembe günü tarihleri arasında oynanacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz