Ömer Çatkıç: Fenerbahçe yenilseydi daha hayırlıydı

Eski milli kaleci Ömer Çatkıç, dün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından ilginç bir yorumda bulundu.

Ömer Çatkıç: Fenerbahçe yenilseydi daha hayırlıydı
Ömer Çatkıç: Fenerbahçe yenilseydi daha hayırlıydı
GİRİŞ 26.10.2015 13:40 GÜNCELLEME 26.10.2015 13:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın takımı defansif oynattığını dile getiren Çatkıç, "Galatasaray kazansaydı Fenerbahçeliler maç kaybettikleri için üzülebilirlerdi ama bence Pereira böyle bir sonuçla devam etmezdi ve Fenerbahçe için daha hayırlı bir sonuç olurdu. Bu hoca ile devam ederlerse çok daha ileri bir seviyeye geleceklerini düşünmüyorum. Pereira ile yollar ayrılırdı ve çok daha ofansif oynatabilen bir antrenör tercih edilirdi. Terraneo, oyuncu transferlerinde etkiliydi ama seçilen teknik direktör konusunda hata yapmıştır. Fenerbahçe gibi hücum futbolu oynayan takıma daha çok defansif bir oyun anlayışı olan teknik direktör getiriyorsunuz. Ondan sonra da ortaya böyle bir sonuç çıkıyor" dedi.

YORUMLAR 3
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe Preira ile Şampiyon O l a m a z...şampiyon olmayı bırakın hiç bir kupa alamaz.
    Cevapla
  • öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    unutulmaya yüz tutmuş olanlar fenerbahçe adını kullanarak hatırlanmaya çalışıyorlar. bu lig de 17 tane daha güzide takımımız var, onlardan da konuşun yorum yapın da futbol bilgisine sahip olduğunuz anlaşılsın.
    Cevapla
  • müslüman 8 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru söylemişsin fenerbahçe gibi büyük bir kulübü küçük teknik direktörler idare edemez. hedef büyükse t. direktör de büyük olmalı
    Cevapla