Tarihi 90 dakika için dudak uçuklatan rakamlar!

Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçının biletleri karaborsa sitelerinde yer aldı. Kale arkası için istenen fiyat ise tam 25 bin TL.

Tarihi 90 dakika için dudak uçuklatan rakamlar!
Tarihi 90 dakika için dudak uçuklatan rakamlar!
GİRİŞ 15.05.2024 07:43 GÜNCELLEME 15.05.2024 07:43
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Son olarak Karagümrük'ü deplasmanda son dakika golüyle 3-2 yenen Galatasaray, bitime 2 hafta kala Rams Park'ta Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Pazar günü oynanacak mücadelede 1 puan alınması halinde resmen şampiyonluğunu ilan edecek olan SarıKırmızılılar'da maça günler kala bilet sorunu yaşanıyor. Henüz satışa çıkmayan biletler günler öncesinden karaborsadan pazarlanıyor. Stadyumun kapasitesinin yetersiz kalması ve kombine sayısının fazla olması nedeniyle bilet bulmak çok zor. Yönetime de bilet için aşırı bir talep bulunuyor. Karaborsada kale arkasından satılan en ucuz biletin 25 bin TL olması da dikkat çekiyor.

DEVİR İŞLEMİ KULÜBE YAPILIYOR

Sarı-Kırmızılı sporseverler, şampiyonluk maçı olarak gördükleri müsabaka için biletlerin satışa çıkarılmasını sabırsızlıkla bekliyor. Fakat büyük ilgi çeken karşılaşma için satışa çıkartılacak olan bilet sayısı çok az. Kombineli taraftarlar yoğunlukta ve sponsorlara verilecek olan biletlerle birlikte satışa çıkartılacak olan biletlerin sayısının düşük olması bekleniyor. Derbi karşılaşmalarında da biletler sadece kulübe devrediliyor. Karaborsada bilet satışının önlenmesi için taraftarların direkt olarak bir başkasına bilet devretmesi yasak.

ŞİRİN HAKKINDAN FERAGAT ETTİ

Galatasaray'ın taraftar grubu lideri Sebahattin Şirin de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kendisine bilet için binden fazla talep geldiğini belirterek bilet ihtimalinin olmadığını duyurdu. Fenerbahçe mücadelesinde tribünde yer almayacağını vurgulayan Şirin, şu ifadeleri kullandı: "Her Galatasaraylının bu maç stadda olma isteğini anlayışla karşılıyorum fakat bu maç için bana ulaşıp bilet talebini dile getiren kişi sayısı binleri aşmış durumda, maalesef hem kombineli taraftar fazlalığı hem de stad kapasitesinden dolayı bilet ihtimali yok. Bu koşullarda ben de Fenerbahçe maçında tribünde yer almayacağımı belirtirim."

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 51
  • Abdus 2 ay önce Şikayet Et
    Neyi tarihi fener kazansa ne olacak iş bitmiş zaten abartmaya gerek yok.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Şaşıracak bir şey yok. Kurallar basit . Talep arzdan fazlaysa fiyatlar yükselir. Güzel olan ve az bulunan pahalıdır. Satışa çıkan 8000 bilete 200000 talep gelirse bilet fiyatları da o oran da artar. Oturun evinizde izleyin. Bir aylık maaşı da bir maça vermeye değmez. Zaten şampiyon belli.
    Cevapla
  • GURHAN 2 ay önce Şikayet Et
    Memlekette kaz da çok keriz de.
    Cevapla
  • Sultan Mahmud 2 ay önce Şikayet Et
    Millet aç aç.. Niye aç=== israf israf israf O da haram, düşünene...
    Cevapla
  • Okan 2 ay önce Şikayet Et
    GS çoktan ayarlamayı yapmıştır. Bu işler boş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle