Arda'nın golünden sonra Ancelotti'nin tepkisi gündem oldu!

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Alaves maçı sonrasında Arda Güler için, "İstemese de gol atıyor çünkü top ona aşık" dedi.

GİRİŞ 15.05.2024 06:54 GÜNCELLEME 15.05.2024 11:21
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Real Madrid'in sahasında Alaves'i 5-0 mağlup ettiği maçta takımının son golünü kaydeden Arda Güler için teknik direktör Carlo Ancelotti karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

"TOP ONA ADETA AŞIK"

Arda Güler'in takım tarafından çok sevildiğini söyleyen Carlo Ancelotti, "Takım Arda Güler'i çok seviyor. Burada olduğu için çok mutluyuz. Çok yetenekli bir oyuncu, istemese de gol atıyor çünkü top ona aşık(Gülerek)." ifadelerini kullandı.

ANCELOTTİ'NİN TEPKİSİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

61. dakikada oyuna dahil olan Arda Güler, 81. dakikada fileleri havalandırmayı başardı. Sol kanattan ceza sahasına giren Rodrygo'nun pasına düzgün bir vuruş yaparak skoru belirleyen milli futbolcunun golüne teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin verdiği reaksiyon ise sosyal medyayı adeta salladı.

İşte Arda Güler'in golüne Carlo Ancelotti'nin reaksiyonu:

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 29
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak Arda bizim gururumuz. İşi rast gitsin.
    Cevapla
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Birilerinin anlaması lazım! Arda Güler artık Fenerli değil, Realli bir Türk Milli Takım oyuncusu. İnançlı bir Müslüman ve Allah bozmasın efendi, genç bir arkadaş.
    Cevapla
  • ben 2 ay önce Şikayet Et
    çocugu harcıycak ama kurban oldugum arda fırsat vermiyor..
    Cevapla
  • Hakikat 2 ay önce Şikayet Et
    Arda istiyor ama sen istemiyorsun pis italyan. Haziranda İtalya inşaallah bizim rakibimiz olur da Arda‘nın golüyle eleriz. Çocuğun yüzüne gülümsemekten çekinen suratını işte o zaman görürüm ben
    Cevapla
  • Allahın Kulu 2 ay önce Şikayet Et
    Yine attı. Çarem kalmadı oynatmak zorundayım der gibiydi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle