İspanyol basınından Arda Güler'e: Mübarek adam!

Ünlü İspanyol gazetesi, Alaves filelerini havalandıran Arda Güler için, "Bazı hareketlerinin açıklaması yok: Mübarek adamdan muhteşem gol" manşetini attı.

GİRİŞ 15.05.2024 10:44 GÜNCELLEME 15.05.2024 11:09
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, sahasında Alaves'i ağırladı. Karşılaşmada sonradan oyuna giren Arda Güler, skoru belirleyen isim oldu.

ARDA GÜLER SKORU BELİRLEDİ

Real Madrid'e Alaves karşısında galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Jude Bellingham, 27. ile 70. dakikada Vinicius Junior, 45. dakikada Valverde ve 81.dakikada Arda Güler kaydetti.

SON 4 MAÇTA 3 GOL

Karşılaşmanın 62.dakikasında Camavinga'nın yerine oyuna dahil olan Arda Güler, 81.dakikada fileleri havalandırarak Real Madrid formasıyla son 4 maçta 3. golünü attı.



"MÜBAREK ADAMDAN MUHTEŞEM GOL"

İspanyol basını Arda'ya yine övgüler yağdırırken, Türk futbolcunun her gol attıktan sonra, sağ elini kalbine sol işaret parmağını da havaya kaldırdığı sevincine atıfta bulunan As gazetesi, "Arda Güler'in bazı hareketlerinin açıklaması yok: Mübarek adamdan muhteşem gol." diye yazdı.

Marca gazetesi de Arda için "Sadece bir çeyrekte bunları yapıyorsa gerisini siz düşünün." ve "Yıldızı parıldıyor." yorumunda bulundu.



ANCELOTTİ'DEN ÖVGÜ

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in "çok iyi ilerleme kaydettiğini" söyledi.

Ancelotti, La Liga'nın 36. haftasında sahasında oynadıkları maçta Deportivo Alaves'e karşı alınan 5-0'lık galibiyetin ardından basın toplantısında konuştu.

İtalyan teknik adam, milli futbolcu Arda Güler ile ilgili bir soruya, "Elbette, genç futbolcularımıza çok büyük sevgi duyuyoruz. Arda, çok iyi ilerleme kaydediyor. Doğal bir yeteneği var. Olmayacak anlarda bile goller atıyor." dedi.

Alaves maçında yedek başlayan ve 61. dakikada Eduardo Camavinga'nın yerine oyuna giren Arda, 81. dakikada takımının 5. golünü kaydetmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 46
  • Candan 2 ay önce Şikayet Et
    Allah yolunu açık etsin.
    Cevapla
  • Furdi 2 ay önce Şikayet Et
    Pişene kadar bu şekilde oynasın.son 30 dk. Üstün performansini gostersin 90 dakika henüz erken
    Cevapla
  • Turgut Reis 2 ay önce Şikayet Et
    Bir önceki maçta oynadı 90 dakika.
    Cevapla
  • qwerty 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın en iyi takımında oynuyor. Bir şey yapıyorsan en iyisini yapacaksın. Gelebileceği en yüksek seviyeye gelmiş. Hem de çocuk yaşta. Hayatı kurtulmuş. Maşaallah diyelim.
    Cevapla
  • Z67 2 ay önce Şikayet Et
    Seviyom bu çocuğu be:)
    Cevapla
  • selçuk 2 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına Avrupa'da futbol oynayan sadece Ardamı var diğerleri futbolcu değilmi,büyük futbolcu olabilir ama bu haberlerden sıkıldık artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle