Ali Koç bunu beklemiyordu! Aziz Yıldırım erken davrandı

Aziz Yıldırım, Mourinho ile ilk görüşmeyi yaptı. Bu gelişme sonrası Ali Koç cephesi de Portekizli çalıştırıcı ile temasa geçti. Ancak Aziz Yıldırım erken davranarak özel görüşmeyi basınla paylaştı.

Ali Koç bunu beklemiyordu! Aziz Yıldırım erken davrandı
Ali Koç bunu beklemiyordu! Aziz Yıldırım erken davrandı
GİRİŞ 15.05.2024 08:15 GÜNCELLEME 15.05.2024 10:30
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

F.Bahçe'de efsane isim Aziz Yıldırım'ın yeniden adaylığını açıklaması ve teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştüğünü ifade etmesi gündeme bomba gibi düştü.

MARIO BRANCO TEMASI KURDU

Yıldırım'ın, Portekizli çalıştırıcı için girişimlerde bulunduğunu öğrenen F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un da Mourinho ile temasa geçtiği öğrenildi. Koç'un talimatı sonrası sportif direktör Mario Branco, 61 yaşındaki deneyimli isimle bir toplantı gerçekleştirdi.



AZİZ YILDIRIM ERKEN DAVRANDI

Bu hamle ile birlikte iki başkan adayı Mourinho konusunda aynı noktaya gelmiş oldu. Ancak Yıldırım'ın ani bir basın açıklaması yaparak Mourinho ismini kamuoyuna açıklaması taşların yerinden oynamasına neden oldu. Bu flaş hamle Sarı-Lacivertli kulislerde 'Mourinho konusunda Yıldırım, Ali Koç'tan hızlı davrandı. Bir anlamda seçim yarışında rüzgarı arkasına aldı' yorumlarının yapılmasını sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 37
  • Gürhan 2 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç bir hain derdi futbol değil futbolu bir araç olarak kullanmak. Ortamı yakalayamadı için gerçek yüzünü ortaya çıkaramadı. Defolup gitmediği sürece Fenerbahçe'nin şampiyon olması bir hayal.
    Cevapla
  • yaşa fernerbahçe 2 ay önce Şikayet Et
    aziz yıldırım ggitsin diye dua edenler şimdi de ali koy gitsin diye dua ediyor :)) bu nasıl bir kısır döngüdür anlamadım. her halükarda şampiyon cimbom :))
    Cevapla
  • Can 2 ay önce Şikayet Et
    Ali koç başkalarının istediklerine talib olmakta üstene yok.. hahaha
    Cevapla
  • AZZYLDRM 2 ay önce Şikayet Et
    Kötü, ayrıştırıc siyaset bitmeli. Herkes ülkesini çok seviyor.
    Cevapla
  • Doğru söz 2 ay önce Şikayet Et
    Ali koç başkan Cimbom her sene şampiyon.
    Cevapla
  • Bilal 2 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç gitsin siyasetinin yapsın Ekrem beyle siyasi külübü kursun onu şampıyon eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle