Beşiktaş'a transferde müjdeli haber!

Dortmund, ara transferde Beşiktaş'ın gündeminde olan Sebastian Haller'in ayrılığına izin verdi. Siyah-Beyazlılar, 10 milyon euro bedelle Alman ekibinde aldığı süreden memnun olmayan forveti kadrosuna katabilir.

Beşiktaş'a transferde müjdeli haber!
Beşiktaş'a transferde müjdeli haber!
GİRİŞ 15.05.2024 07:35 GÜNCELLEME 15.05.2024 07:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bu sezon tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezon için planlamalar yaparak taraftarlarına bambaşka bir takım izletmek istiyor. Bu doğrultuda yeni hoca ve oyuncu çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Dortmund'da aldığı süreden memnun olmadığı için ayrılmak isteyen Sebastian Haller'i gözüne kestirdi.

DORTMUND AYRILIĞINA ONAY VERDİ

Ara transfer döneminde de Fildişi Sahilli forvet ile ilgilenen Kara Kartal, o dönem mutlu sona ulaşamamıştı. Almanya'dan Bild Gazetesi'nin haberine göre; Dortmund, 29 yaşındaki golcü oyuncunun ayrılığına onay verdi.



FÜLLKRUG'UN GERİSİNE DÜŞTÜ

Haberde, Beşiktaş'ın oyuncuyla yakından ilgilendiği ve gelecek sezon için kadrosuna katmak istediği belirtildi. Öte yandan Haller'in, Dortmund'un forvet rotasyonunda Niclas Füllkrug'un gerisine düştüğü ve bu yüzden istediği süreyi de bulamadığı vurgulandı. Sebastian, bu sezon 18 karşılaşmada sadece 514 dakika forma giyerek 3 gol, 1 asist üretti. Siyah-Beyazlılar, 10 milyon euro ödemesi halinde transferi bitirebilir. Fakat yönetim, bu rakamı indirmek için Dortmund ile pazarlık masasına oturacak.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Kartal 2 ay önce Şikayet Et
    Adam müzmin sakat değil kanserdi kanseri yendi. Yeniden kanseri tetikler mi belli olmaz
    Cevapla
  • bjk 1903 2 ay önce Şikayet Et
    az daha bekleseydin biraz daha yaşlansın sonra beleş alırdınız.
    Cevapla
  • kılçık 2 ay önce Şikayet Et
    iyi forvet ama müzmin sakat, sezonun büyük bölümünde sakatlığından dolayı kadroda yoktu.
    Cevapla