Mourinho hamlesine Ali Koç dünyaca ünlü isimle cevap verdi!

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını Mourinho ismiyle koyan Aziz Yıldırım'ın bu hamlesine karşı Başkan Ali Koç, Zidane ismini gündeme getirdi.

GİRİŞ 15.05.2024 08:41 GÜNCELLEME 15.05.2024 10:07
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım'ın 'Jose Mourinho' ismiyle Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklamasının ardından başkan Ali Koç'tan karşı bir hamle geldi.

ÖN GÖRÜŞME YAPILDI

Koç, gündeme Fransız çalıştırıcı Zinedine Zidane'ı aldı. Sportif direktör Mario Branco, başarılı teknik adamla bir ön görüşme yaptı. Branco, yapılan zirvede 51 yaşındaki deneyimli isme F.Bahçe'nin yeni sezonda yapacağı futbol projesini detaylı bir şekilde anlattı. Zidane ile birçok Avrupa kulübünün yakından ilgilendiği öğrenildi. Fransız hoca kariyerini nasıl sürdüreceği konusunda henüz net bir karar almış değil.

FUTBOL ŞUBESİ DE DEĞİŞİYOR

Ali Koç, yeni sezonda çalışacağı teknik direktörü belirlemek için geniş bir liste hazırlamış durumda. Sarı-Lacivertli kulislerde hazırlanan listede Löw ve Antonio Conte gibi önemli isimlerin yer aldığı dile getiriliyor. Haziran ayının başında yapılacak seçimden galip çıkması durumunda Ali Koç, öncelikle hoca sorununu çözecek. Futbol şubesini tamamen değiştirmeyi hedefleyen F.Bahçe Başkanı Ali Koç, bu konuda da görüşmelerini sürdürüyor.

RUS BASININDAN IVİC İDDİASI

Rus basını ise teknik direktör konusunda farklı bir ismi gündeme getirdi. Yapılan haberlerde ise şu iddialar yer aldı: "Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Krasnodar'ın eski teknik direktörü Vladimir Ivic ile bir toplantı gerçekleştirdi. Fenerbahçe'de Balkan oyuncuların çok olması bu transferin gerçekleşme ihtimalini yükseltiyor. Spartak Moskova da Ivic ile ilgileniyor. Sırp teknik adam kariyeriyle ilgili kararını haziran ayının başında verecek. Herkes Ivic'in vereceği kararı bekliyor."

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 114
  • m05 2 ay önce Şikayet Et
    zinedin zidan değil gerçek isni zeyneddin zidani dir.
    Cevapla
  • MG10 2 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçeyi futbolda bir Dünya markası yapmak istiyorsanız önce futbolu bilen Dünyaca ünlü yabancı bir yatırımcıya satışına izin vermelisiniz.
    Cevapla
  • Eflaki 2 ay önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural hoca gelmeli..bu ligi en iyi bilen odur..
    Cevapla
  • AliT 2 ay önce Şikayet Et
    Ne yıldırım ın istediği ne de koç un istediği teknik adamlar dünyanın parasını verseniz Türkiye ye gelmezler başkan olmak için oy verecek üyelerin aklıyla alay etmeyin
    Cevapla
  • S.T 2 ay önce Şikayet Et
    Yıldırım'ın geçmişine bak dünyaca ünlü Türkiye'ye gelemez dedikleri topçuları getirmedi mi morinyo bunlar da çerez
    Cevapla
  • Türkiye 2 ay önce Şikayet Et
    Ulan bu ali koç tam bir Yalancı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle