Hakem Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı: Sizi öldüreceğim...

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler ifadesi ortaya çıktı.

GİRİŞ 12.12.2023 12:49 GÜNCELLEME 12.12.2023 13:47
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler ifadesinde, "Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben, 'Seni öldüreceğim.' dedi. Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum." beyanında bulundu.

Süper Lig'de dün akşam oynanan maçın ardından sarı lacivertli kulübün başkanı Faruk Koca ve bazı kişilerin saldırısına uğrayan Meler'in müşteki olarak ifadesi, tedavi gördüğü Acıbadem Ankara Hastanesinde alındı.

Halil Umut Meler ifadesinde, dün saat 20.00'de Eryaman stadyumunda MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor arasındaki futbol müsabakasının orta hakemi olduğunu hatırlattı.

Maçın bitiş düdüğü sonrası, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ve yanında bulunan iki şahsın sahaya girerek orta alana kadar geldiklerini anlatan Meler, şunları söyledi:

"Faruk Koca benim sol göz altıma yumrukla vurdu, yere düştüm. Ben yerdeyken tüm şahıslar birçok kez yüzüme ve vücudumun diğer yerlerine tekmeyle vurdular. Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi. Bana vuran Faruk Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum. Söyleyeceklerim bundan ibarettir."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 78
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    eğer hakemler sahaya çıkmak istemiyorsa baskanlarda türk hakemlerin yöneteceği maçlara çıkmadılar yeter artık hakem hatalari
    Cevapla
  • TC çok yaşa 4 ay önce Şikayet Et
    Bitmişsiniz zaten hangi başkanın sesi çok çıkarsa ondan taraf düdük çalıyorsunuz
    Cevapla
  • Derler 4 ay önce Şikayet Et
    Spor diye çıkılan yolda rüşvet, kayırma, iddaa, şike, para aklama vb. olursa devamında da her şey olur çok takmamak lazım tabi düzenin içinde değilsen.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Hakemler devletten değil güçlü lobisi olan takımlardan korkuyor.
    Cevapla
  • Angaralı 4 ay önce Şikayet Et
    Ben doğma büyüme Ankara'lıyım Ankaragücü yıllardır gençleri piskopatlığa özendirmekten başka yaptığı hiçbirşey yok devlet acilen önlemler almalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle