Yürek burkan detay! Bebeği için naklini istedi

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'le ilgili üzücü bir detay ortaya çıktı.

GİRİŞ 12.12.2023 13:44 GÜNCELLEME 12.12.2023 13:44
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi.

Saldırının ardından Halil Umut Meler'in sol gözü morardı. 37 yaşındaki hakem, tekmelere maruz kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkarıldı.

Hastanede tedavisi devam eden ve hayati bir tehlikesi bulunmayan hakem Halil Umut Meler ile ilgili üzücü bir detay ortaya çıktı.

Hakem Halil Umut Meler'in çiçeği burnunda baba olduğu ortaya çıktı. Meler'in eşi geçtiğimiz hafta doğum gerçekleştirmişti.

Hakem Halil Umut Meler'in 10 günlük bebeğini görmek için gerekirse ambulansla İzmir'e nakil edilmek istediğini hastane yetkililerine ilettiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler, son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin orta alana koşarak Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yere düşen Meler, daha sonra arbede arasında kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 66
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    paraları cukkalarken iyi yıllarca türk futboluyla dalga geçeceksin işini adam gibi yabmayacaksin ondan sonra Duygu sömürüsü
    Cevapla
  • Kaplan 4 ay önce Şikayet Et
    ambulanslamı neyi var bu adamın sakat değil yoğun bakımda değil komik olmayın ve bu adamı bu kadar pamuklara sarmayı bırakın artık adam kalkıp gidebilir gazzeden filan gelmedi yarısı kopuk şekilde ayıptır günahtır .. BU duruma sebebiyet veren TFF ve MHK derhal istifa etmelidir..
    Cevapla
  • Deprem 4 ay önce Şikayet Et
    Futbol bir uyușturucudur. Ne diyordu İspanya kralı bana 120 bin kișilik beșik yapın insanları sallayam uyutam diyordu.
    Cevapla
  • Efe 4 ay önce Şikayet Et
    Masumculuk oynamaya başladılar. Yıllardır uyarıyorlar hakemler kafasına göre hareket ediyor gruplaşma var diye. Sağır ve dilsiz kaldınız şimdi patladı.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bir yumruk bu kadar mı ağır geldi, yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle