Emre Belözoğlu'nun o görüntüleri ortaya çıktı!

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun maç sonunda hakem Halil Umut Meler'e tepki gösterdiği anlar ortaya çıktı.

Emre Belözoğlu'nun o görüntüleri ortaya çıktı!
Emre Belözoğlu'nun o görüntüleri ortaya çıktı!
GİRİŞ 12.12.2023 10:17 GÜNCELLEME 12.12.2023 16:36
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Meler'e saldırmasından 15 saniye önce hararetli bir şekilde hakeme parmak salladığı anlar kameraya yansıdı. Öte yandan Belözoğlu, olay sonrası, "Söylenecek bir şey yok sizlerden özür diliyorum. Söyleyecek bir şey yok çok ama çok üzgünüm." dedi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın, Halil Umut Meler'e yumruk atmasından 15 saniye önce, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun hakeme parmak salladığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

BELÖZOĞLU, HAKEM MELER'E PARMAK SALLADI

Görüntülerde, Emre Belözoğlu'nun hakem Meler'i işaret ederek hareretli bir şekilde tepki gösterdiği, İlhan Palut'un ise Belözoğlu'na sarılarak soyunma odasına götürmek istediği anlar kameraya yansıdı.

"SÖYLEYECEK BİR ŞEY YOK, SİZLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Olaylı maç sonrası basın toplantısına katılan ve kısa bir açıklama yapan Belözoğlu, "Söylenecek bir şey yok, sizlerden özür diliyorum. Söyleyecek bir şey yok, çok ama çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 88
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Böyle teknik direktorlerin sorumlusu fırlama fatih terimdir hepsini kendi gibi yetiştirdi
    Cevapla
  • Hmd 4 ay önce Şikayet Et
    Emre nin de istifa etmesi lazım çünkü başkanı gaza getiren adam bu tip insanlar kendini bir şey zannediyor her zaman her yerde aynı dünkü maçta tarafsız birey olarak hakem güzel maç yönetmiş kartlar doğru ama Emre efendi memnun değil 2 at 3 at tek atarsan yersin
    Cevapla
  • Galip 4 ay önce Şikayet Et
    Bizi ilk dünyaya rezil edişi 20 yıl oldu. İsviçre maçında bitiş düdüğü ile elindeki topu hakeme doğru vurup rakibine saldırmıştı.
    Cevapla
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    Emre ye kesinlikle en ağır ceza verilmeli. Tahrik ediyor, geriyor, suça azmettiriyor.
    Cevapla
  • Turabi 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın teknik direktörlük lisansı iptal edilmeli. Öfke kontrol sorunu var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle