Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig 2022-2023 sezonunda 3'üncü haftanın kapanış karşılaşması Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynanacak. Ülker Stadyumu'nda organize edilecek müsabaka öncesinde iki takım taraftarı büyük bir heyecan yaşıyor. Peki, Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 17.08.2022 22:13 GÜNCELLEME 17.08.2022 22:14

Süper Lig'de haftanın en kritik karşılaşmalarından biri Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında cereyan edecek. Formda iki takım, Ülker Stadyumu'nda puan veya puanlar alabilmek için rekabete tutuşacak. Bu sebeple binlerce futbolsever bu karşılaşmanın yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasındaki Süper Lig 3. Hafta kapanış karşılaşması, 21 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 26 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

İsmail Yüksek, Fenerbahçe

HANGİ KANALDA?

Futbol tutkunlarının adeta iple çektiği Fenerbahçe Adana Demirspor maçı, beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında ekrana gelecek. Diğer taraftan, müsabakanın özet görüntüleri TRT Spor kanalında ve beIN Sports sitesinde seyirciyle buluşacak.

CANLI ANLATIM

Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türk takımlarının Avrupa'daki mücadelesi önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da TÜMSPOR'da okuyucuyla buluşacak. Taraftarlar Maç Merkezi butonunu tıklayarak Fenerbahçe Adana Demirspor karşılaşmasının canlı anlatımına ulaşabilir, müsabakaya dair son dakika gelişmelerini sayfa üzerinden anlık takip edebilir.

Adana Demirspor A Takım antrenmanı

HAKEMLER

Abdülkadir Bitigen (Hakem)

Esat Sancaktar (1. Yardımcı Hakem)

Kamil Çetin (2. Yardımcı Hakem)

Çağdaş Altay (Dördüncü Hakem)

Karşılaşmanın VAR ve AVAR'ının Pazartesi günü TFF'nin sitesi üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz