Sosyal medyada gündem oldu! Milli maç öncesi Amedspor sorusu

A Milli Takım'ın Fransa maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Salih Özcan'a Beşiktaş'ın Amedspor karşısında aldığı mağlubiyetin sorulması sosyal medyada tepki çekti. Milli futbolcunun soruya verdiği sakin yanıt ise dikkat çekti.

Sosyal medyada gündem oldu! Milli maç öncesi Amedspor sorusu
Sosyal medyada gündem oldu! Milli maç öncesi Amedspor sorusu
GİRİŞ 24.09.2026 23:53 GÜNCELLEME 24.09.2026 23:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'un ilk maçında Kocaeli'de Fransa ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı futbolcucu Salih Özcan basın toplantısında konuştu.

Milli Takım ve Uluslar Ligi ile ilgili açıklamalarda bulunan Salih Özcan'a Beşiktaş'ın 3-2 kaybettiği Amedspor maçıyla ilgili soru yöneltildi. 

MİLLİ MAÇ ÖNCESİ AMEDSPOR SORUSU

Bir gazeteci, Salih'e "Son maçı Amed'le oynadınız. Orada bireysel hataların oldu. Taraftar baskısı da var işin içinde tabi. Şu an baktığın zaman kendini o süre zarfında tam olarak, mental olarak düzeltebildin mi?" şeklinde soru sordu. 

SALİH ÖZCAN: İYİ DURUMDAYIM

Bu soru karşısında Salih ise sakin bir şekilde "Amedspor maçında benim yüzümden de kaybettik diyebiliriz. Son golde hatam var. Böyle şeyler olabiliyor. Önemli maçlar geliyor. Mental olarak iyi bir durumdayım. O sayfayı kapattım." diyerek cevap verdi. 


SORULAN SORU SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Milli Takım'ın Fransa ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında Salih Özcan'a kulüp takımının yaşadığı mağlubiyet üzerinden soru yöneltilmesi ise sosyal medyada da eleştiri ve tartışma konusu  oldu.

Milli oyuncuların odağının A Milli Takım ve karşılaşmaya çevrilmesi gerektiği ve kulüp düzeyindeki bir maç ve bireysel hatalar üzerinden yapılan bu tür bir soru yöneltilmesinin zamanlamasının doğru olmadığı değerlendirildi.

Bazı kullanıcılar, A Milli Takım'ın Fransa ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde futbolcunun moral ve motivasyonunu etkileyebilecek bu tür soruların gündeme getirilmesini doğru bulmadı.

Özellikle Milli Takım basın toplantılarında önceliğin Ay-Yıldızlı ekibin mücadelesi olması gerektiğini savunan paylaşımlar dikkat çekti.



VERDİĞİ CEVAP TAKDİR TOPLADI

Salih Özcan, kendisine yöneltilen soruya verdiği sakin ve olgun yanıtla dikkat çekti.

Amedspor maçındaki hatasını açıkça kabul eden milli futbolcu, yaşananları geride bıraktığını ve mental olarak iyi durumda olduğunu ifade etti.

Özcan'ın hatasının sorumluluğunu üstlenerek tartışmayı büyütmek yerine önündeki önemli maçlara odaklanması, profesyonel yaklaşımıyla takdir topladı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • halit 6 dakika önce Şikayet Et
    Akredite alan gazetecilerin seviyesi bu işte!
    Cevapla