Ümraniyespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!

Süper Lig 2022-2023 sezonunda 3. Hafta karşılaşmaları başlıyor. Yeni haftanın açılış müsabakası, ligin yeni ekibi Ümraniyespor ile Galatasaray arasında oynanacak. Bu sebeple binlerce futbol tutkunu karşılaşmanın yayın bilgilerini araştırıyor. Öte yandan maç bilet fiyatları da merak edilenler arasında. İşte, Ümraniyespor Galatasaray maçını internetten seyretme yöntemleri!

Ümraniyespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
Ümraniyespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 17.08.2022 20:04 GÜNCELLEME 17.08.2022 20:04

Türkiye'de futbol heyecanı yeniden başladı. En üst organizasyon olarak bilinen Süper Lig'de 3. Hafta programına geçiliyor. Bu haftanın açılış müsabakası Ümraniyespor ile Galatasaray arasında organize edilecek. Hatırlanacağı üzere Ümraniyespor 2'nci haftada Antalyaspor'a; Galatasaray da evinde Giresunspor'a mağlup olmuştu. Bu sebeple iki takım da galibiyet alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Peki, Ümraniyespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın programı ve maç bilet fiyatları!

ÜMRANİYESPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Ümraniyespor Galatasaray maçı, 19 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de başlayacak.

Ümraniyespor A Takım antrenmanı

Karşılaşmaya Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç saatinde hava sıcaklığının 28 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

HANGİ KANALDA?

Ümraniyespor ile Galatasaray arasındaki Süper Lig 3. Hafta karşılaşması, beIN Sports HD1 kanalında ekrana gelecek. Ayrıca beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak.

CANLI ANLATIM

Süper Lig karşılaşmaları, Türk takımlarının Avrupa'daki mücadeleleri ve Türkiye Kupası heyecanının canlı anlatımı, bu yıl da TÜMSPOR'da. Sayfadaki Maç Merkezi butonuna tıklayarak takımınızın maçını takip edebilir, son dakika gelişmelerinden anında haberdar olabilirsiniz.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk

ÜMRANİYESPOR GALATASARAY PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI

Ümraniyespor Yönetimi, Galatasaray ile oynayacakları müsabakanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Biletler şu şekilde:

  • H. ÜMRANİYESPOR LOCA İÇİ BİLET: 600 TL

  • H. ÜMRANİYESPOR BATI TRİBÜN: 155 TL

  • GALATASARAY A.Ş. DOĞU TRİBÜN: 200 TL

Alınan son bilgiler doğrultusunda satıştaki biletlerin yüzde 12'sinin alındığı öğrenildi.

HAKEMLER

Ali Şansalan (Hakem)

Samet Çavuş (1. Yardımcı Hakem)

Ata Yıldırım (2. Yardımcı Hakem)

Sarper Barış Saka (Dördüncü Hakem)

Türkiye Futbol Federasyonu, Ümraniyespor Galatasaray maçının VAR ve AVAR'ını Cuma günü açıklayacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz