Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman?

Süper Lig 3. Hafta programında Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı da yer alıyor. Vodafone Park'ta oynanacak müsabaka öncesinde PassoLig sistemi üzerinden bilet satışına başlanıp başlanmadığı merak ediliyor. Futbol tutkunları da hem bilet fiyatlarını hem de karşılaşmanın yayın programını araştırıyor. Peki, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman?
Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman?
GİRİŞ 17.08.2022 21:30 GÜNCELLEME 17.08.2022 21:30

Türkiye'de Avrupa arasından sonra yeniden Süper Lig takvimine dönülüyor. Bu haftanın maç takviminde Beşiktaş ile Fatih Karagümrük mücadelesi de bulunuyor. Öte yandan, Siyah-Beyazlı Yönetim; bu karşılaşmanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sunup sunmadığı merak ediliyor. Peki, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, müsabakanın yayın programı ve bilet fiyatları!

BEŞİKTAŞ FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun iple çektiği Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı, 21 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te başlayacak. Bu karşılaşmaya Vodafone Park ev sahipliği yapacak.

Başkan Ahmet Nur Çebi ile Emrecan Uzunhan

HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasındaki Süper Lig 3. Hafta karşılaşması ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında ekrana gelecek. Diğer taraftan, karşılaşmanın özet görüntüleri beIN Sports sitesinde ve TRT Spor kanalında yayınlanacak.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo

Bu karşılaşmanın canlı anlatımına, müsabakaya dair son gelişmelere ve maç sonu açıklamalarına TÜMSPOR sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI

Beşiktaş Yönetimi, Fatih Karagümrük'le oynayacakları karşılaşmanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden henüz satışa sunmadı. Biletlerin önümüzdeki günlerde listelenmesi bekleniyor. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz