Trabzonspor Kopenhag rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi!

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Trabzonspor, Play-Off turunun ikinci ayağında; evi MedicalPark Stadyumu'nda Kopenhag'ı ağırlayacak. Bilindiği üzere ilk karşılaşma Danimarka'daki Parken Stadyumu'nda oynanmıştı. İşte, Bordo-Mavililerin son derece kritik rövanş maçının tarihleri, yayın bilgisi ve grup kurasının saatleri!

Trabzonspor Kopenhag rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi!
Trabzonspor Kopenhag rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi!
GİRİŞ 16.08.2022 23:55 GÜNCELLEME 16.08.2022 23:55

Süper Lig 2021-2022 sezonunda şampiyonluk yaşayarak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi bileti alan Trabzonspor, rakibi Kopenhag'ı evinde ağırlamaya hazırlanıyor. Hatırlanacağı üzere, 2 Ağustos'ta yapılan kura sonucunda bu eşleşmedeki ilk karşılaşmanın Parken'da; ikinci müsabakanın da MedicalPark Stadyumu'nda oynanması kararlaştırılmıştı. Peki, Trabzonspor Kopenhag rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, temsilcimizin Avrupa'daki kritik ikinci müsabakasının tarihleri!

TRABZONSPOR KOPENHAG RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Trabzonspor ile Danimarka'dan Kopenhag'ın oynayacağı rövanş müsabakası, 24 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma öncesinde PassoLig sistemi üzerinden bilet satışı yapılacak. Sadece Trabzonsporlu futbolseverler değil, Kopenhag destekçileri de tribünlerdeki yerini alacak.

Viktor Claesson, Kopenhag

HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Kopenhag maçı ülkemizde EXXEN adlı dijital video platformundan takip edilecek. İlk maçta olduğu üzere ikinci maçta da yayıncının aynı olması tahmin ediliyor. Bunun dışında TÜMSPOR sitesi üzerinden karşılaşmanın canlı anlatımı yapılacak.

Vitor Hugo, Trabzonspor

Maç Merkezi sayfasını ziyaret ederek son gelişmeleri takip edebilir; anasayfadan antrenörlerin açıklamalarını bulabilirsiniz. Diğer taraftan, EXXEN uygulaması hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

GRUP KURASININ TARİHLERİ!

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2022-2023 sezonunun grup kurası, 25 Ağustos Perşembe günü Nyon'daki (İsviçre) merkezde çekilecek. Bu etkinlik Türkiye'de saat 18.00 itibariyle başlayacak. 32 takımdan oluşan havuza 26 takım doğrudan, 6 takım da Play-Off yolu ile katılım sağlayacak. Takımlar 8 gruba dağıtılacak.

İLK MAÇTA NE OLDU?

Parken Stadyumu'ndaki ilk maçta Kopenhag, Trabzonspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Kopenhag'da golleri Claesson ile Lerager atarken, Bordo-Mavililerin tek golünü Anastasios Bakasetas kaydetti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz