Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Sergen Yalçın'ın istifasından sonra...

Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah Beyazlılarda geçen sezon iki kupayı birden kazanan başarılı teknik adam Sergen Yalçın, bu sezonki kötü gidişatın önüne geçemeyince görevi bıraktı. Konuyla alakalı resmi açıklama Kara Kartalın resmi internet sitesinden gelirken, 'Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?' akıllara geldi. İşte Yalçın'ın istifasından sonra patronluk koltuğuna düşünülen isimler...

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Sergen Yalçın'ın istifasından sonra...
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Sergen Yalçın'ın istifasından sonra...
GİRİŞ 13.12.2021 11:12 GÜNCELLEME 13.12.2021 11:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sergen Yalçın'ın istifası sonrası Siyah Beyazlı yönetim kolları sıvadı. Geçen sezon kazanılan çifte kupada en büyük pay sahibi olan Sergen Yalçın, Kara Kartalın bu sezon ki kötü gidişatına son veremeyince yönetimle görüşüp ayrılma kararı almıştı. Beşiktaş resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Yalçın'la karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu. Siyah Beyazlı taraftarlar merak ediyor, 'Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?'. İşte Kara Kartalın patronluk için düşündüğü isimler...

Hedefteki İlk İsim Şenol Güneş!

Bir dönem Beşiktaş'ı iki yıl üst üste şampiyon yapan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş listede ilk sırada. En son A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü yapan Güneş, aradan geçen süre boyunca hiç bir kulüple çalışmadı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de sıcak baktığı hocayla önümüzdeki günlerde bir görüşme yapılması bekleniyor.

Slaven Bilic Yarım Kalan Hikayeyi Tamamlamaya Gelebilir

Daha önce Fikret Orman'lı Beşiktaş yönetiminin takımın başına getirdiği ve iyi sonuçlar aldığı Slaven Bilic, Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurabilecek en ciddi adaylardan biri. Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'ı çalıştıran deneyimle teknik adamın 31 Ara 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bilic'de Olmazsa C Planı Edin Terzic!

Bir dönem Slaven Bilic'in yardımcılığını da yapan Edin Terzic, Beşiktaş'ın Teknik Direktör adayları arasında ilk üç içerisinde. Beşiktaş ve West Ham'da Bilic'in ekibinde olan Terzic, kısa bir dönem Dortmund'un teknik direktörlüğünü de yapmıştı. Şu an Alman Ekibinde Teknik Heyet Sorumlusu olarak görev yapan ismin, olası bir teklifte Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı söyleniyor.

Yerli İsimler Arasında En Güçlü Adaylardan Biri Çağdaş Atan

Süper Lig'de birçok kulüpte yardımcı antrenör olarak görev aldıktan sonra Alanyaspor'un başına geçen genç teknik adam, bir yıllık çalışma süresinin sonunda buradan ayrılmıştı. Sergen Yalçın yönetiminde Beşiktaş'ta da yardımcı antrenör olarak çalışan Atan, yeniden Siyah Beyazlılara, bu kez teknik direktör olarak görev alabilir. Çağdaş Atan yaklaşık 3 aydır takım çalıştırmıyor.

Beşiktaş'ta Andrea Pirlo Bombası!

Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna iddialı bir isim arayışında olan Kara Kartal'da bir diğer aday ise Andrea Pirlo. Milan'da ve Juventus'ta oynadığı futbolla efsane haline gelen Pirlo, İtalyan ekibinde hocalıkta yapmıştı. Juventus'un başında 52 maça çıkan Pirlo maç başı 2,15 puan ortalamasıyla oynamıştı. Şu an boşta olan Pirlo ile henüz temasa geçilmedi.

YORUMLAR 2
  • 68 saraylı 2 yıl önce Şikayet Et
    EE ben, E bide ben varım :)
    Cevapla
  • Necati 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Guti ye bir şans verilmeli
    Cevapla