Beşiktaş'tan yeni hoca için açıklama geldi!

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, teknik direktör Sergen Yalçın'ın ayrılığının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan yeni hoca için açıklama geldi!
Beşiktaş'tan yeni hoca için açıklama geldi!
GİRİŞ 09.12.2021 14:19 GÜNCELLEME 09.12.2021 15:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, teknik direktör Sergen Yalçın'ın ayrılığının ardından açıklamalarda bulundu.

Kocadağ şu ifadeleri kullandı:

"Geldiğimiz noktada beklentiler sonuç bulmadı"

"Çok büyük beklentilerle bu sezona başlandı. İyi bir kadro kurduk. Geldiğimiz noktada beklentiler sonuç bulmadı. Hocamıza elimizden gelen desteği verdik ama bugün hocamız, Beşiktaş camiasına daha fazla zarar vermek istemediğini söyledi. Biz de bunu uygun gördük."

"Hocamıza, Beşiktaş'ın kapısı kapanmamıştır"

"Sergen Yalçın, Beşiktaş için efsane bir isim. Efsane bir oyuncu olarak girdiği kapıdan efsane bir hoca olarak çıktı. Hocamıza, Beşiktaş'ın kapısı kapanmamıştır. Bazen bu süreçler yaşanabiliyor. B planımız yoktu, bugünden itibaren yeni teknik direktör için çalışmalara başlayacağız. Sergen Yalçın bugün belki gitti ama bu defter kapanmadı. Daha önce de ayrılıklar yaşandı, tekrar geri gelindi. Hocamız biz olmasak da bir gün bu kapıdan yine girecektir. Hocalık anlamında geçen sezon kendini ispat etmiş bir isim."

"Şu an için isim konuşmak doğru değil."

"Şu an için isim konuşmak doğru değil. İsmi geçenler, çok değerli hocalar. Başkanımızla bize sunulacak liste üzerinden değerlendirme yapacağız. Derbi öncesine yeni hocayı yetiştirmeye çalışırız."

"Oyuncular da üzgün. Hocamız veda etti oyunculara, oyuncular da hocamıza teşekkür etti."

"Hepsi çok değerli isimler"

Samet Aybaba, Rıza Çalımbay, Şenol Güneş, Mehmet Özdilek, Farioli gibi isimlerin gündeme gelmesi üzerine Emre Kocadağ, şu ifadeleri kullandı:

"Hepsi çok değerli isimler. Biz bir isim için karar vermedik. En iyisi olması için gerekeni yapacağız." "İçeride profesyonellerimiz var. Büyük ihtimal Kayseri maçına Önder Hoca çıkacak. Daha sonra bu hafta hoca adayları ile görüşüp, karar veririz. Yerli ya da yabancı diye bir şey söylemek istemiyorum. Sezon ortası ve kimler bize, nasıl cevap verecek değerlendireceğiz"

"Sergen hocanın zaten tazminat maddesi yoktu"

"Maddi konuluk bir olay yok. Sergen hocanın zaten tazminat maddesi yoktu. Karşılıklı anlaşarak ayrıldık."

YORUMLAR 15
  • Selma 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet hoca gelsin bence diğerleri zaten geldi
    Cevapla
  • ahmet Balcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Okan buruk Ertuğrul Sağlam Tamer Tuna İbrahim Üzülmez
    Cevapla
  • VATAN SEVER 2 yıl önce Şikayet Et
    renkli defol git kendi çöplüğüne
    Cevapla
  • s.e. 2 yıl önce Şikayet Et
    önce taraftar olarak biz hazır olmalıyız. bize birisi artık transfer yapmayacağız şampiyonlar liginde en iyi oynadığımız ajax deplasmanında kullandığımız gençleri ve bunlar gibilerini gerek özkaynağımızdan gerekse yurtiçi ve yurtdışından tespit ettiğimiz oyuncular ile takviye edeceğiz, onları eğiteceğiz 3-5 sene de şampiyon olamayız. (fb deli gibi para harcadı 7 seneden beri şamp.olamıyor) 3-5 sene çok değil. yaş ort. 20-24 yapacağız. bize destek olun bugünler değil ama yarınların kurtuluşu için bu şart. buna razı gelebilir isek önce BJK sonra ülke futbolu kurtalabilir. yoksa bu sene bjk seneye bir başka kulübümüz benzer hayal kırıklıkları yaşar. aynı gemideyiz ağlanacak halimize gülüyoruz.
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca dışında kim gelirse riziko olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle