Şenol Güneş: Sezon ortasında takım çalıştırmam

Beşiktaş ile Sergen Yalçın ayrılığı sonrası akıllara gelen ilk isimlerden biri olan Şenol Güneş, "Sezon ortasında takım çalıştırmam" dedi.

Şenol Güneş: Sezon ortasında takım çalıştırmam
Şenol Güneş: Sezon ortasında takım çalıştırmam
GİRİŞ 09.12.2021 14:01 GÜNCELLEME 09.12.2021 14:01
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Sergen Yalçın'ın, başkan Ahmet Nur Çebi'ye istifası sunduğu an akıllara gelen ilk isimlerden olan deneyimli teknik adam Şenol Güneş, yakın çevresine kariyeriyle ilgili planlarını anlattı.

A Milli Takım ile yollarını ayrıldıktan sonra yeni sezona kadar takım çalıştırmama yönünde karar alan Şenol Güneş, bu kararının arkasında duracağını aktardı.

"Yeni sezona kadar dinleneceğim"

Güneş, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yakınlığını hatırlatanlara, "Başkanla dostluğumuz baki. Ama sezon ortasında Beşiktaş ya da bir başka kulüpte çalışmak istemiyorum. Yeni sezona kadar dinleneceğim. Beşiktaş'a da Sergen'e de hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Şenol Güneş'in Beşiktaş kariyeri

Şenol Güneş'in Beşiktaş ile yeniden yolları kesişir mi bilinmez ama 2015 ile 2019 yılları arasında görev yaptığı süre boyunca tecrübeli teknik adam 2015-2016, 2016-2017 sezonları olmak üzere 2 kez üst üste şampiyonluk kazanarak taraftarların günlünü fethetmişti. 

YORUMLAR 40
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş in bjk a vereceği birşey kalmadı.o ekip kuramaz.Çevresi boş.O eski jenerasyonuda yok artık.Milli takımda dökülmesinin nedenide buydu.Emre den medet umacaktı olmadı.Sakın bjk onunla anlaşmasın.benim tavsiyem BOŞTA BEKLEYEN SERGEN YALÇINLA TEKRAR ANLAŞMASIDIR!!!Takım Sergen i yedi resmen!
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın dünya şampiyonu fransa yi burda yenip fransa da berabere kalan ve hollanda ya burda 4 tane atan milli takımı kuran ve yöneten de şenol güneş değil di takım kendi kendine kuruldu ve yönetildi yendi
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Oynamayan futbolculara formayı verip hak edenlere formayı teslim etmezse teixeira, pjanic , vida ,welliton, kenan karaman ve umut maraş yerine serdar saatçi, güven yalçın, rıdvan ve zorla oynatmak zorunda kaldığı can bozdoğan a zamanında şans verseydi kendi ipini kendi çekmezdi sergen . Şenol güneş in hocalığı nın tartışıldığı yerde futbol konuşulmaz
    Cevapla
  • Lazo 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş Beşiktaş a giderse adam değildir
    Cevapla
  • velhasıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Sebep?????????????
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna da gitse gelecek imzayı atacak ve ligde kartlar yeniden karılacak
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bjk guvenc kurtar yeter
    Cevapla
  • Mulagalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş geldi Beşiktaş en güzel topu oynadı en iyi adamları sattı yönetim yine en iyisiydi şampiyon yaptı gerek Bursada gerek Trabzonda Milli takımda Beşiktaşta engüzel topu oynattı ama entrika işleri beceremedi
    Cevapla
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Sürekli pastayı kendin yersen çevrende kimse kalmaz, son zamanlar da Milli takıma Emreyi boşa çağırmadı, yarattığı fark ortada, Bjk günlerinde Tamer Tuna gitti, takım oyunu ve yaratıcılık bitti, Kesinlikle gelmesin bir BJk olarak istemiyorum.
    Cevapla
  • Kon 2 yıl önce Şikayet Et
    BU başkanda yabancı meraklısı takim kötü gider ama sergen Yalçın la devam etmesi lazim di istifayı kabul etmeyecekti
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın ş.liginde sıfır çektik ama henüz ligden düşmedik düşene kadar devam edilmeliydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle