Beşiktaş Kayserispor maçının geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal evinde galip!

Beşiktaş Kayserispor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Kara Kartal Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Anadolu Temsilcisini konuk etti. Karşılaşmaya baskılı ve istekli başlayan Siyah Beyazlılar 4'de Ghezzal, 13 ve 66. dakikalarda N'Koudou'nun attığı gollerle rakibini yendi. Sarı Kırmızılıların tek golü ise 6. dakikada Henrique'den geldi. İşte BJK Kayseri maçı özeti!

Beşiktaş Kayserispor maçının geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal evinde galip!
Beşiktaş Kayserispor maçının geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal evinde galip!
GİRİŞ 24.04.2021 23:21 GÜNCELLEME 24.04.2021 23:21

BeIN Sports ekranlarından Beşiktaş Kayserispor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Siyah Beyazlılar evinde Anadolu Ekibini ağırladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan her iki tarafta oyuna golle başladı. Kara Kartal'ın ilk golünü 4. dakikada Ghezzal attı. Bu golden yalnızca 2 dakika sonra Kayseri adına beraberlik Henrique'nin ayaklarından geldi. Siyah Beyazlıları yeniden öne geçiren gol ise 13. dakikada N'Koudou'dan geldi. Beşiktaş adına farkı ikiye çıkaran gol 66. dakikada yine N'Koudou'nun ayağından geldi. Maçta başka gol olmazken Beşiktaş sahasında Kayserispor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Merak eden taraftarlar için işte BJK Kayseri maçı golleri ve özeti...

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Beşiktaş Kayserispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş Süper Lig'in 37. haftasında Vodafone Park'ta Kayserispor'u konuk etti. 24 Nisan saat 20.30'da başlayan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Hakan Ceylan üstlendi.



Beşiktaş Kayserispor Maçı İlk 11'leri!


Beşiktaş: Ersin, Rosier, Montero, Vida, N’Sakala, Josef, Necip, Ljajic, Ghezzal, N’Koudou, Gökhan

Kayserispor: Doğan, Aziz, Kolovetsios, Mario Paz, Kvrzic, Attamah, Muhar, Henrique, Lennon, Alibec, İlhan

Beşiktaş'ta 6 Oyuncu Kayserispor Karşısında Yok

Beşiktaş'ta sakatlığı ve kart cezalısı olan 6 isim Kayserispor karşısında görev alamayacak. Kara Kartalda sakatlığı bulunan Hasic, Larin, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Aboubakar'ın Kayserispor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan sarı kart cezalısı olan Welinton da bu maçta şans bulamayacak.

Kayserispor'da 2 Futbolcu Sakat 1 Futbolcu Kart Cezalısı

Kayserispor'da 3 oyuncu çeşitli sebeplerden ötürü Beşiktaş maçında kadroda olmayacak. Sarı Kırmızılılarda sakatlığı bulunan Gustavo Campanharo ve Ömer Uzun İstanbul kafilesinde yer almayacak. Öte yandan sarı kart cezası bulunan Avramovski'de bu maçta forma giyemeyecek.