Beşiktaş duyurdu: Sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatıldı

Beşiktaş, Tayyip Talha Sanuç'un sözleşmesinin 2026/27 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

Beşiktaş duyurdu: Sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatıldı
Beşiktaş duyurdu: Sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatıldı
GİRİŞ 26.04.2024 16:40 GÜNCELLEME 27.04.2024 12:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren bir yandan da iç transfere odaklanan Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç'un sözleşmesi uzatıldı.

Beşiktaş, 24 yaşındaki futbolcunun 2026'da bitecek sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığını duyurdu.

Beşiktaş resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Kulübümüz, 2022-23 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kadrosunda bulunan profesyonel futbolcumuz Tayyip Talha Sanuç'la 2026-27 sezonu sonuna kadar sözleşme uzattı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba ile bir araya gelen futbolcumuz Tayyip Talha Sanuç, yeni sözleşmeyi imzaladı.

Samet Aybaba, yeni dönemde Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Tayyip Talha Sanuç'a başarılar diledi."



27 MAÇA ÇIKTI

2022 yazında Adana Demirspor'dan, Beşiktaş'a transfer olan Tayyip Talha Sanuç siyah-beyazlı ekiple 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 2 gollük skor katkısı sağladı.

Beşiktaş'ta 3 imza atıldı

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, alt yapısından çıkan Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Göktuğ Baytekin ile sözleşme uzattı.

Emrecan Terzi ve Göktuğ Baytekin'in sözleşmeleri 2027 yılına kadar uzatılırken, Yakup Arda Kılıç'ın sözleşmesi 2028'e kadar uzatıldı.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması:

"Genç Futbolcularımızın Sözleşmeleri Yenilendi"

Gelişimlerini Beşiktaş Futbol Akademisi'nde tamamlayan, sahip oldukları potansiyel ve yetenekle gelecekte Kulübümüze ve Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunacaklarına inandığımız genç futbolcularımızdan Serkan Emrecan Terzi ile Göktuğ Baytekin'in sözleşmeleri 2026-27 sezonu sonuna kadar, Yakup Arda Kılıç'ın sözleşmesi ise 2027-28 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldiği genç futbolcularımıza yeni dönemde şanlı formamızla üstün başarılar diledi."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • KARTAL 1 hafta önce Şikayet Et
    Tayyip alındığında iyidi nerede bu çocuk kardeşim. Neden oynamıyor? Adeta takımda bir virüs var gelenlere de metastaz oluyor. Onlarca transfer yapıldı hala Necip 11 oynuyor. Bunun hesabını birileri vermeli.. Eğer koca Bjkın futbolcusu Necip vazgeçilmez oluyorsa vay o takımın haline..
    Cevapla
  • Beşiktaş'lı 1 hafta önce Şikayet Et
    Yaptığınız tek doğru iş Tayyip talha ya sahip çıkmanız oldu.
    Cevapla
  • Davetçi 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok güzel hareketler
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    takıma ne verdi de sözleşme uzattiniz acaba?
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    iyi olmuş..gençler elden kaciyor
    Cevapla