Beşiktaş'ta ayrılık! Dudak uçuklatan bonservisle gitti
Beşiktaş Kulübü, Demir Ege Tıknaz'ın Portekiz ekibi Braga'ya transfer olduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
Beşiktaş, Demir Ege Tıknaz'ın Portekiz Ligi takımlarından Braga'ya transfer olduğunu açıkladı. S
Siyah-beyazlı kulüpten transferle ilgili KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Demir Ege Tıknaz'ın SC Braga'ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre SC Braga, kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak 7.000.000 Euro ödeme yapacaktır. Ayrıca kulübümüzle SC Braga arasındaki transfer sözleşmesine göre 500.000 Euro şarta bağlı bonus ve futbolcunun bir başka kulübe geçici ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının yüzme 20'si ödenecektir" denildi.
Her şey için teşekkürler Demir Ege Tıknaz.
— Beşiktaş JK (@Besiktas) January 21, 2026
Yolun açık olsun. pic.twitter.com/cTc6SI9Hln
-
eder 21 dakika önce Şikayet Ethiç inandırıcı değil. braga hayatta böyle bir transfer yapmaz.Beğen
-
Hasan 31 dakika önce Şikayet EtGüzel haber Özkaynak 8 milyon Euro güzel paraBeğen
-
Yarkan 1 saat önce Şikayet EtHayırlı mübarek olsun her iki tarafa maşaallah bjk özkaynağı çok iyi çalışıyorBeğen Toplam 5 beğeni
-
işci 1 saat önce Şikayet EtAdamlar parlatır bizim takımlardan biri cıkar 15 mlyuro alırlarBeğen Toplam 2 beğeni
-
misafir 1 saat önce Şikayet Etadı bilinmeyen genç bir futbolcu için dudak uçuklatan rakam denilebilirBeğen Toplam 3 beğeni