Beşiktaş 2 hafta sonra kendine geldi!

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında lider Beşiktaş sahasında Hes Kablo Kayserispor'u 3-1 mağlup ederek 2 hafta sonra 3 puanla tanıştı.

Beşiktaş 2 hafta sonra kendine geldi!
Beşiktaş 2 hafta sonra kendine geldi!
GİRİŞ 24.04.2021 22:26 GÜNCELLEME 25.04.2021 12:21
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini 3-1 yenerek 3 puana ulaşmayı başardı.

Cenk Tosun, Aboubakar ve Larin'den yoksun çıktığı maçta 'Kara Kartal'a galibiyeti getiren goller, 4. dakikada penaltıdan Rachid Ghezzal ile 13 ve 65. dakikalarda Kevin N'Koudou'dan geldi. Sarı-kırmızılıların tek sayısını ise 6'da Pedro Henrique kaydetti.

Bu sonuçla lider Beşiktaş puanını 75'e yükseltti. Ligde kalma mücadelesi veren Hes Kablo Kayserispor ise 35 puanda kaldı.
 

Beşiktaş'a Rize maçı öncesi 2 kötü haber!


N’Koudou kariyerinde ilk kez 1 maçta 2 gol attı

Mücadelenin 5. dakikasında Ghezzal’ın golüyle 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar, bu golden 1 dakika sonra ise Pedro Henrique’nin golüne engel olamadı. Ancak siyah-beyazlıları galibiyete taşıyan isim N’Koudou oldu. Fransız yıldız 12. dakikada Ljajic’ten aldığı pasla ceza sahası sol çaprazından rakibinden sıyrılarak yerden bir vuruşla fileleri havalandırarak takımını yeniden öne geçirdi. Karşılaşmanın 65. dakikasında ise Ghezzal’ın arka direğe gönderdiği ortada bekletmeden şutunu çıkaran N’Koudou, takımının 3. golüne imza atarken, kariyerinde de ilk kez bir maçta 2 gol birden kaydetti.



Kevin N’Koudou, Kayserispor karşısında kaydettiği 2 golle, bu sezonki gol sayısını da 6’ya çıkardı. N’Koudou, ligin geri kalanında BB Erzurumspor, Kayserispor, Galatasaray ve Alanyaspor filelerini havalandırmayı başarmıştı.

Rachid Ghezzal yeniden sahnede

Beşiktaş’ın yıldız isimlerinden Rachid Ghezzal, Hes Kablo Kayserispor karşısında takımının galibiyetinde başrol oynayan isimlerden oldu. Mücadelenin 4. dakikasında Adem Ljajic’in düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Cezayirli futbolcu, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederken, bu sezonki 4. golüne de imza attı. Ligin ikinci yarısında oynanan Gençlerbirliği, Alanyaspor ve BB Erzurumspor karşılaşmalarında fileleri havalandıran Ghezzal, geride kalan maçlarda da toplamda 14 asiste imza atmıştı. Ankaragücü ve Sivasspor maçlarında skora katkı yapamayan Ghezzal, Kayserispor önünde 2 maçlık sessizliğini bozdu. Takımını öne geçiren yıldız oyuncu, 65. dakikada ise N’Koudou’ya yaptığı asistle bu sezonki 15. asistine imza attı. Asist krallığında 15 asistle zirvede olan Ghezzal’ı 11 asisti bulunan Sivassporlu Gradel takip ediyor.



BEŞİKTAŞ 3-1 KAYSERİSPOR

STAT: Vodafone Park

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu - Rosier, Vida, Montero, N'Sakala, Necip Uysal (Dk. 82 Dorukhan Toköz), Josef, Ghezzal, Ljajic (Dk. 73 Mensah), N'Koudou, Gökhan Töre

HES KABLO KAYSERİSPOR: Doğan Alemdar - Kvrzic (Dk. 46 Ramazan Civelek), Kolovetsios, Mario Paz, Aziz Behich, Attamah (Dk. 46 Emre Demir), Muhar, Henrique, Lennon (Dk. 81 Sabovic), Alibec (Dk. 62 Melih Okutan), İlhan Parlak (Dk. 75 Luckassen)

GOLLER: Dk. 4 Ghezzal (P), Dk. 13 ve Dk. 65 N'Koudou (Beşiktaş) - Dk. 7 Henrique (Hes Kablo Kayserispor)

SARI KARTLAR: Josef de Souza, Rosier, Necip Uysal, Montero (Beşiktaş) - Henrique (Hes Kablo Kayserispor)

YORUMLAR 91
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe, neden Beşiktaştan sonra maçları oynuyor .Her hafta aynı
    Cevapla
  • velhasıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum da yorum yapan çoğu RENKLİLER maçı izlemeden özet görüntüler ile yorum yapıyorlar belli. BEŞİKTAŞ Anlının teri ile maçı kazandı 90dk. boyunca kayserinin adam akıllı atağı yoktu. Renkliler İNCİNMİŞSİNİZ. :)))
    Cevapla
  • .... 2 yıl önce Şikayet Et
    Renkliler ne oluyor . Sence renkli olmakmı daha güzel renksiz mi . Sen dünyayı siyah beyaz mı görmek isterdin yoksa her türlü renk ile birliktemi . Sizin gercekten beyinsel sorunlarınız çok ciddi boyutlarda .
    Cevapla
  • Neler oluyor 2 yıl önce Şikayet Et
    Vahh vah... Yine bir masa başı işi daha kargalar yine maça gelmeden skoru bağlamışlar. 2-1 yeterdi. Ama 3 oldu. Kayseri başkanı nerede. Bu maçtan sonra takımı ligden çekeceksin. Tff ve bjk olacakları düşünsün diyeceksin.
    Cevapla
  • Kafkas kartalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen maçı futbol sever olarak değil taraftar olarak izlediğin için beynindeki bilinçaltı yorumun bu şekilde. Ama seni anlayabiliyorum. Kasımpaşa Bi tıklasın senin o kanarya beynin daha neler üretecek kendin bile şaşıracaksın
    Cevapla
  • Futbolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Insan o penaltıyı verirken utanır.
    Cevapla
  • Hasan 61 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerbahçeli olarak diyecek bisey bulamiyorum ali baskanim izlet su besiktasi butun takima ve takim nasil olur gorsunler kimse ağlamasin arkadaslar adamlar hak etmis daha verilmeyen bir penaltilari ve verilmeyen kirmizi kartlari var hadi cuneyt çakir uyuyo var da mi uyuyo butun olumsuzluklara ragmen helal olsun kazanmislar insallah seneye fenerbahçemde boyle takim ruhu ile oynar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle