Emre Kocadağ: Cüneyt Çakır'a yakışmadı!

Beşiktaş Asbaşkanı Kocadağ, "Cüneyt hoca bizi dünyada temsil eden bir hakem, saygımız var ama bu akşam gösterdiği performans ona çok yakışmadı." dedi.

Emre Kocadağ: Cüneyt Çakır'a yakışmadı!
Emre Kocadağ: Cüneyt Çakır'a yakışmadı!
GİRİŞ 24.04.2021 23:13 GÜNCELLEME 24.04.2021 23:34
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Beşiktaşlı yönetici Emre Kocadağı, Beşiktaş'ın sahasında Kayserispor'u 3-1 mağlup ettiği maç sonrası açıklamalar yaptı. Hakem Cüneyt Çakır için, "Cüneyt hoca bizi dünyada temsil eden bir hakem, saygımız var ama bu akşam gösterdiği performans ona çok yakışmadı. Verilmeyen penaltı var, Pedro özellikle sahada nasıl kaldı, hayretler içinde izledik. Kayserispor'u maçta tuttu" dedi.

Fenerbahçe'yi hedef alan Kocadağ, "Bir memnuniyet oluşmuş, yoksa her maç sonunda 3-4 yönetici ve iPadlerle sunum yapanlar, VAR çizgisi çeken adamın evindeki ailesine kadar alıştırılması gerekiyor denen adamlar sessizliğe büründüler. Son birkaç haftadır sessiz sakin kalıyorlar. Her maç sonunda çıkıp iPad'lerle sunumlar yapıp algı yaratanlar, ne MHK'yı, ne hakem camiasını, ne federasyonu, ne yayıncı kuruluşu bıraktılar. FETÖ var, devlet müdahale etsin, sokağa dökecekler diyenler, yerden yere vuranlar, son birkaç maçtır, özellikle Beşiktaş - Fenerbahçe maçından sonra sessizliğe büründüler. Memnuniyetsizlik gitti, memnuniyet geldi, kaçırdığımız bir şey mi var?" diye konuştu.

Taraftara da seslenen Kocadağ, "Sosyal medyada özgüveni düşmüş Beşiktaş taraftarları var. Yapılan algılara kapılmasınlar. Bizim stresle işimiz yok. Önde gidiyoruz, geriye bakmıyoruz. Biz inanıyorum ki, kalan 5 maçın bütün puanlarını almaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 25
  • Rezaf 2 yıl önce Şikayet Et
    Algıyı iyi yapıyor, hem dövüyor, hem seviyor,birde ağlıyor. Hırsız VAR yardim eder sahadakiyle...
    Cevapla
  • Hüseyin Kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    ters psikoloji, beleş penaltının üstünü örtmek için
    Cevapla
  • T.Ü.R.K.53780 2 yıl önce Şikayet Et
    Verilmeyen penaltı ve verilmeyen kırmızı kart?
    Cevapla
  • Emre29 2 yıl önce Şikayet Et
    İnanın Kayseri spor yöneticisi sandım. Aşağıda bjk yazınca insanlık ölmüş dedim. Psikolojik olarak baskı altına almak için bilerek yapıyorlar.
    Cevapla
  • anladım 2 yıl önce Şikayet Et
    4 dakikada bedevadan penaltı verdi maçı kppardı o yuzdenmi beğenmedin belki penlatıyıda cunayt atmalıydı o zmanmı iyi hakem olacak. ağlayarak puan kazanıyorsunuz. futbol yok ağlamak var. beleşciler.
    Cevapla
  • Omer 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya siz komedimisiniz lehinize olan hataları hakemlerle aldığınız maçların üstünü kapatmak için nedir bu mücadele
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle