Beşiktaş açıkladı! 4 isim derbide yok

Beşiktaş, sakatlıkları bulunan Emrecan Terzi, Bakhtiyor Zainutdinov, Tayfur Bingöl ve Demir Ege Tıknaz'ın Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyeceğini açıkladı.

Beşiktaş açıkladı! 4 isim derbide yok
Beşiktaş açıkladı! 4 isim derbide yok
GİRİŞ 26.04.2024 19:37 GÜNCELLEME 27.04.2024 12:23
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, 4 futbolcusunun Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyeceğini açıkladı. Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklama şu şekilde:

"Tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden futbolcularımız; Serkan Emrecan Terzi, Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl ile takımımızın 24 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan değerlendirmede uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilen futbolcumuz Demir Ege Tıknaz, Futbol A Takımımızın Fenerbahçe ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almayacaklardır."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu oyuncular şimdiye kadar antrenman maçkarı dahil kaç maçta oynamışlar?
    Cevapla
  • Hakiki 1903 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu tayfurun hayirdir ya ayagimi kirik kac aydir yok ya bence tam temizlik yapilmali Devamli sakatlanan futbolculara kapi gosterilmeli Kimsenin gozunun yasina bakilmamali, burasi besiktas formayi hakeden almali
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok önemli eksikler tüh nasıl yapalım
    Cevapla
  • Vatandaş38 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunlar kim
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu akşam gs şampiyonluğunu ilan edebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle