Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Eski hakem Ahmet Çakar'a açtığı davanın ilk duruşması bugün Çağlayan Adliyesi'nde görüldü. Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar açılan davada beraat etti.

GİRİŞ 07.05.2024 13:28 GÜNCELLEME 07.05.2024 13:39
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye 'Bylockçu ve yalancı' dediği için yargılandığı davada beraat ettiğini açıkladı.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görülen dava ardından, X platformunda yaptığı paylaşımda Çakar, Büyükekşi'ye ithamını yenileyerek, "Şimdi tekrar haykırıyorum: “Mehmet Büyükekşi, sen hem Bylockçusun, hem de ağır bir yalancısın!”" dedi.

Çakar, davadan bir gün önce ise Büyükekşi'yi mahkemeye çağırmış ve "Mehmet Büyükekşi, yüreğin yetiyorsa sen de yarın mahkemeye gel ve karşıma çık. Hakim karşısında suratına soracağım" demişti.

AHMET ÇAKAR'IN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIM:

"Eveeeeet. Yer: İstanbul Çağlayan Adliyesi, saat 10:10. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye “Bylockçu ve yalancı” dediğim için, çıktığım mahkemenin ilk duruşmasında beraat ettim. Şimdi tekrar haykırıyorum: “Mehmet Büyükekşi, sen hem Bylockçusun, hem de ağır bir yalancısın!”"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 77
  • şampiyonumsu 1 hafta önce Şikayet Et
    acaba turuncu koyu kırmızı takım kollanma olmadan bu kadar puanı toplayabilir miydi? asıl soru bu yıllardır ince ince doğranan takımlar yüzde yüzlük kart olan pozisyonlarda kart görmeden geçilen pozisyonlar çaktırmadan yardım eden takımlar sıkıştığı anda uydurma penaltılar ama yoook bunlar işinize gelmez nerde olmuş dersiniz Allah Cella Celahü büyüktür. şampiyonumsu olur sevinirsiniz anc
    Cevapla
  • Tarafsız 1 hafta önce Şikayet Et
    Futbol bitti türkiye'de fenerbahçe ve futbolu bitirdeler türkiye'de dünyanın en büyük spor kulübünu bitirdiler tff istifa
    Cevapla
  • F.bahce 1 hafta önce Şikayet Et
    En buyuk spor klubu kendi kendini bitirdiz, baskan yonetim istifa, sonrada tff istifa, başarisızligin onu kapatilmasın l, saygılar
    Cevapla
  • şampiyonumsu 1 hafta önce Şikayet Et
    Soner rize maçlarında antalya beşiktaş başakşehir vs maçlarındada olsaydı yabancı hakem bu kadar puan toplanırmıydı sahada olsaydı yabancı hakem ince ince doğramayan hakemlerden tek memnun olan kulüp belli utanmadan konuşun
    Cevapla
  • Soner 1 hafta önce Şikayet Et
    Ciddi misin? Hakemlerin verdigi kirmzi kartlar haksiz penaltilar olmasaydi Fener 5 hafta once havlu atmisti ve bu her sezon boyle.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ekşi yi gs liler savunmuyor kuşlar ekşi üzerinden gs ye saldırdığı için verilen cevaplar kuşların zoruna gidiyor Murat bey:)))))
    Cevapla
  • Sinan 1 hafta önce Şikayet Et
    Heryere kayyım atayan Erdoğan, neyi bekliyorsun
    Cevapla
  • ŞAHİN 1 hafta önce Şikayet Et
    Biraz saygılı ol, sevmiye bilirsin, makama saygın olacak, sanki asker arkadaşın edepsiz. Sayın Erdoğan diyeceksin.
    Cevapla
  • Nevşehirli 1 hafta önce Şikayet Et
    Haklı olanlar daima kazanırlar haksız olanlarda kaybeder. Delikanlı Ahmet Çakar. Yeterrrrrrrr M. Ekşi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle