Quaresma'dan Beşiktaş'a açık kapı!

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ricardo Quaresma, gündeme dair açıklamalar yaptı. Futbola yeniden dönebileceğini aktaran Quaresma, Şenol Güneş'le çalışmak istediğini aktardı.

GİRİŞ 07.05.2024 14:39 GÜNCELLEME 07.05.2024 14:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Futbola dönebileceğini belirten Ricardo Quaresma, olasılıkların Beşiktaş ve Porto olduğunu belirtti.

TRT Spor'a konuşan Portekizli yıldız "İstanbul hayatımın bir parçası. Türkler, bana karşı çok iyi. Beşiktaş'ta büyük bir geçmişim oldu. Ölene kadar benimle olacak. İstanbul da bu yüzden hayatımın önemli noktası. Her gün idman yapıyorum, aynı zamanda teknik direktörlükle ilgili kurs alacağım. Aşağıdan başlayacağım ve yukarılara çıkmak istiyorum. Futbol oynar mıyım tekrar? Bunu bilmiyorum. Fırsat olursa oynarım ama bunun için bir endişem yok. Futbol oynayacaksam Beşiktaş ya da Porto olmalı. İki kulüp de negatif günler geçiriyor ama bu da futbolun parçası. Beşiktaş ve Porto'da hayatımın en güzel günlerim geçti. Hangi pozisyonda olursam en iyisini yapmak istiyorum. Bu yüzden kurslar almak istiyorum." ifadelerini kullandı.

"FERNANDO SANTOS BEŞİKTAŞ'A DÖNMEMİ İSTEDİ"

Fernando Santos'un kendisini istediğini aktaran deneyimli isim, "Fernando Santos, Beşiktaş'a dönmemi ve futbol oynamamı istiyordu. Onun için de kolay bir dönem olmadı. Hasan Arat ile bu konu hakkında konuştuk ama ne istediğini sonra söylemedim. Ben kişisel olarak böyle şeylerin üzerine gitmem. Telefon numaram var, istedikleri zaman beni arayabilirler." şeklinde konuştu.

SEMİH KILIÇSOY SÖZLERİ


Semih Kılıçsoy'a övgüler yağdıran Quaresma, "Semih Kılıçsoy çok yetenekli, çok iyi bir genç. İyi bir Beşiktaş kadrosu içerinde daha çok parlayacaktır. Günümüzde insanlar çok para kazanmayı düşünüyor ama Beşiktaş'ta sportif direktörün gelecekte daha çok nasıl kazanacağını düşünmeli. Bu kısımda hata var." dedi.

"ŞENOL GÜNEŞ'LE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTERİM"

Şenol Güneş'i çok sevdiğini ve deneyimli teknik adamla çalışmal istediğini aktaran Portekizli yıldız, "Şenol Güneş ile çalışmayı çok isterim. Çok tecrübeli, çok öğretici. Ona çok saygı duyuyorum ve Şenol Güneş'i çok seviyorum. Birlikte çok şey kazandık. Teknik direktörlük yolunda ondan çok şey öğrenmek isterim. Şenol Güneş'ten çok şey öğrendim. Transfer olduğumda çok iyi durumda değildim. Şenol Hoca benimle konuştu ve fiziksel olarak iyi olmamam halinde beni oynatmayacağını söyledi. Başta kötü hissettim ama motive oldum ve daha iyi hale geldim. Kendi aramızda Şenol Güneş ile belli savaşlar verdik ama çok güzel başarılar yakaladık." sözlerini sarf etti.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINA DAİR

Beşiktaşlı taraftarlar için "Beni bu kadar seven başka taraftar grubu olmadı" diyen Ricardo Quaresma, "Beşiktaş taraftarı daima benim için özel olacak. Onlar tarafından bu kadar sevilmek beni çok mutlu ediyor. Onlara her şey için teşekkür ederim." diyerek sözlerini noktaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Amatör futbolcu 1 hafta önce Şikayet Et
    ya moruk abubakar'ı da yanına al porto'ya geri gidin siz.
    Cevapla
  • Trabzon61 1 hafta önce Şikayet Et
    Quaresma evet iyi topçuydun ama herşeyin bir tadı var tadında bırak.Beşiktaş senin son arzularını tatmin edeceğin bir yer değil.
    Cevapla
  • Kılçık 1 hafta önce Şikayet Et
    Gel gel emekli cennetine, milyon eurolar veriyorlar, yat kalk paranı al.
    Cevapla
  • KANDIRALI 1 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaş forması en çok bir sana birde Mario Gomez e yakıştı Bee.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Pele de oynamak ister pardon pele ölmüştü . Git işine burası emekli yeri değil . Saçma sapan işler .
    Cevapla
  • Balabanlı S1KEN 1 hafta önce Şikayet Et
    Tmm sen öyle diyosan gelmez yani ben söylerim tmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle