Sivaslı futbolcuların kulakları su topladı

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak lider Sivasspor, kentte etkisini sürdüren soğuk hava nedeniyle İstanbul'a erken gitti.

Sivaslı futbolcuların kulakları su topladı
Sivaslı futbolcuların kulakları su topladı
GİRİŞ 15.01.2008 16:33 GÜNCELLEME 15.01.2008 16:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış
Trabzonspor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından ligde liderliğini sürdüren Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına, kulüp tesislerinde kondisyon salonunda, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı çalışmayla başladı. Daha sonra kapalı sahada kısa bir antrenman yapan Sivassporlu futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, her hafta görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Futbolun güzelliği ile birlikte aldığımız puanlarla bulunduğumuz konumu hak etmeye çalışıyoruz. Bu yüzden sevinçliyiz. İnşallah önümüzdeki haftalarda alacağımız sonuçlarla mutlu sona daha emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde sezonu kapatan 4 futbolcuları, Afrika Uluslar Kupası'ndaki Kanfory ve Diallo ve kart cezalısı Hayrettin ile birlikte 7 eksikleri bulunduğunu ifade eden Uygun, onun dışında sakatları olmadığını bildirdi.

İstanbul'da Riva'da milli takımların kamp yaptığı tesislerde çarşamba ve perşembe günü idman yapacaklarını belirten Uygun, cuma günü de otele geçerek maçı bekleyeceklerini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarlarının desteklerini beklediklerini kaydeden Uygun, şöyle konuştu:
“Bununla birlikte, Bursaspor taraftarlarını ve camiasını kıskandım. Dün bir kampanya başlattılar, sabah saat 11.00'de. Akşam saat 18.00 olduğunda 4.5 trilyon para topladılar. Bu yüzden de Bursaspor camiasını açıkçası kıskandım. Biz şampiyonluğa gittiğimiz bir ortamda 5058 diye bir kampanya açtık, herkesin destek olmasını istiyoruz ama kampanyamız hala yavaş gidiyor. Yani bize çok fazlasıyla inanması gereken insanların inanmaması açıkçası beni üzüyor. Ama biz gene de bu yola baş koyduk, bu yolda da en iyi şekilde inanan az sayıda insan da olsa dualarla birlikte inşallah yolumuza devam edeceğiz.”

FUTBOLCULARIN KULAKLARI SOĞUKTAN SU TOPLADI

Trabzonspor maçında soğuktan etkilenen 5-6 futbolcularında soğuk yanığı nedeniyle kulaklarının su topladığını ifade eden Uygun, “Dün ameliyat ettirdik, hepsinin sularını aldırdık. Yarından itibaren bir şeyleri kalmaz diye düşünüyoruz” dedi.

Kentteki hava şartları nedeniyle İstanbul'a erken gideceklerini anlatan Uygun, şöyle konuştu:
“Eksi 5 ve 10 derece arasında değişen bir sıcaklık var. O yüzden hava ve çalışma şartları uygun olmadığından dolayı İstanbul'a gidip en azından 10-15 gündür oluşan çalışma açığını orada telafi etmek istiyoruz. Yüklenmeleri orada yapmak istiyoruz.”

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Uygun, Gökhan Bozkaya'yı kendisinin isteğiyle Eskişehirspor'a kiralık olarak verdiklerini belirterek, “Onun dışında 2-3 oyuncu daha takviye yapmak istiyoruz. Çünkü kadro geniş olsun istiyoruz. Bunun 2'si yabancı, 1'i yerli olacak. Bunun çalışmaları devam ediyor. Son aşamaya geldik gibi” şeklinde konuştu.

Sivassporlu futbolcular ve teknik heyet, çalışmanın ardından hava yoluyla İstanbul'a hareket etti.
YORUMLAR 5
  • Muhittin Aydogan 16 yıl önce Şikayet Et
    Maç Erteletme. Bence bu haberler 2 hafta sonraki Sivasspor-fb maçını erteletmek için, kasıtlı şişirilen haberler.. 2 hafta sonra maç oynansa fb nin maçı kazanma şansı çok az, eğer erteleme olursa 6-7 hata kadar, hem havalar ısınacak, hem kar kalkacak, hemde belki Sivasspor yarıştan kısmı bi şekilde düşerse, fb nin maç kazanma şansı artmış olacak.. Ucuz oyunlar ama, bir camia bunları bunları çok iyi yapıyor..
    Cevapla
  • tarkan kurnaz 16 yıl önce Şikayet Et
    sivası övün ama kör bakmayın lütfen. sivasın şampiyon olmasını istemek anadolulu olarak hakkınız olabilir ama birazda objektiflerinizi şu ts li futbolculara çevirin adamlar hurdaya döndüler. umutun kulakları çanak anten oldu hala göremiyosunuz
    Cevapla
  • Fatih YILMAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    -5 -10 mu ??. -5 veya -10\' da kulaklar su toplamaz kanatimce..Sivas ta son üç gündür hava sıcaklığı -15 -20 den aşağı düşmedi.Gece ise -36 yı gördü.Gündüz kızaklı telefonlar dahi ceplerimizde dondu.Sırf bu yüzden 1 gunluk telefon garantiye gitti.Çok soğuk çokkk :-)
    Cevapla
  • emrah ist 16 yıl önce Şikayet Et
    Nazardandır.... Ligin zirvesine oturmak kolay değil.Kem gözler eksik olmaz.Tüm sivası nazar duası okumaya davet ediyorum
    Cevapla
  • Halil ŞAHİN 16 yıl önce Şikayet Et
    . Bursaspor ile kimse kendini kıyaslamasın.Hemde Ayakları yere bazsın.Sivasbuz tutmuş yoksa kayarsa bi daha tutunamazlar.Böyle çıkışlar görülmüştür ama sonu da bellidir.G.Antem-Vestel-Kayseri-Emin aodımlarla yürümek lazım derim ben..
    Cevapla