Derbi bitti olaylar bitmedi! RAMS Park yine karıştı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler stada gelip oyuncularla birlikte galibiyeti kutlamak isteyince olaylar çıktı.

GİRİŞ 19.05.2024 22:30 GÜNCELLEME 20.05.2024 00:42
Bu Habere 296 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 1-0 kazandıkları Galatasaray derbisi sonrası yönetim kurulu üyeleriyle birlikte RAMS Park'a geldi. Ali Koç ve yöneticiler, futbolcularla birlikte sahaya çıkıp galibiyeti kutladı.



Daha sonra bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi ve iki taraf arasında büyük gerginlik yaşandı.



POLİS MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDI

Emniyet güçleri olaya müdahale etti ve yaşanan gerilimin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular içeriye girdi.



ALİ KOÇ İLE ERAY YAZGAN ARASINDA GERİLİM

Saha içinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan arasında gerginlik yaşandığı görüldü.

ALİ KOÇ: "İŞİMİZ BİTTİ, GİDEBİLİRİZ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kutlama sonrası yöneticiler ve takımla soyunma odası koridoruna yöneldi. Ali Koç'un koridorda "Haydi işimiz bitti, gidebiliriz" dediği duyuldu.



ALİ KOÇ, SELAHATTİN BAKİ'NİN YAKASINA YAPIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç stadyumdan ayrılırken, sarı-lacivertli takımın yöneticilerinden Selahattin Baki'yle birbirine girdi. Selahattin Baki sakin kalarak olayın büyümesine izin vermedi.



SELAHATTİN BAKİ KONUŞTU

Selahattin Baki olaylarla ilgili, "Başkanımızla aramızdaki görüntü sosyal medyada büyütülmüş. Başkanımıza doğru hamle yapan birini görünce hamle yaptım. Başkanımız araya girince de "40 kişinin arasında beni mi buldunuz başkanım?" dedim." şeklinde bir açıklama yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 296
  • Harun 2 ay önce Şikayet Et
    40 yıldır futbolu takip ederim. Bir yerde tahrik provokasyon kavga vs varsa orada genelde FB vardır. Bi de merak ederler bizi niye kimse sevmiyor diye.
    Cevapla
  • Mehter 2 ay önce Şikayet Et
    Ali başkana selamlar EFSANE BAŞKANLAR ARASINA girerek hayır duası alırsın inşaAllah
    Cevapla
  • rize 2 ay önce Şikayet Et
    demekki TRABZON haklıymış demekki TRABZON haklıymış demekki TRABZON haklıymış
    Cevapla
  • German 50 2 ay önce Şikayet Et
    Almanya dan 8 Takim Avrupa yer alacak, Ya Türkiye den ,bu Fotbolla bu anlayışla siz iyi seyirler
    Cevapla
  • Ts li 2 ay önce Şikayet Et
    Her yerde aynı pisliği yapıyolar fb tamamen futboldan men edilmeli bütün düzeni fb bozuyo şikede bunlarda kavgada bunlarda sanki futbol değil savaşa gidiyo adamlar mert hakanda kendini mafya zannediyo herkese kafa tutuyo kimsin sen arkadaş kimsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle