İlkay Gündoğan bombası: Galatasaraylı ismi aradı

Barcelona'da bu sezon gösterdiği başarılı performans ile La Liga'da dikkat çeken İlkay Gündoğan için Galatasaray iddiaları çoğalıyor. Yıldız futbolcunun Kaan Ayhan'ı arayıp bilgi aldığı aktarıldı.

 İlkay Gündoğan bombası: Galatasaraylı ismi aradı
İlkay Gündoğan bombası: Galatasaraylı ismi aradı
GİRİŞ 19.05.2024 15:59 GÜNCELLEME 19.05.2024 16:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon Sergio Oliveira ve Tanguy Ndombele ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray'ın transfer döneminde en önemli hedeflerinden biri İlkay Gündoğan olarak dikkat çekiyor.



KAAN AYHAN'I ARADI


Galatasaray'lı olduğu bilinen ve sarı-kırmızılı takımda futbol oynamaya sıcak bakan İlkay Gündoğan'dan da heyecanlandıran bir hamle geldi. İlkay, kendisi gibi Gelsenkirchen doğumlu ve Schalke altyapısından yetişme yakın arkadaşı Kaan Ayhan'ı arayıp kulüp ve hedefler hakkında bilgi almaya başladı.

Kaan'ın İstanbul, RAMS Park atmosferi ve camia ile ilgili anlattıklarından etkilenen 33 yaşındaki oyuncu, taraftarı olduğu Galatasaray'a gelmeye artık daha da sıcak bakıyor.

İlerleyen yaşına rağmen üst seviye futbol oynamaya devam eden ve Barcelona teknik direktörü Xavi'nin bu sezon vazgeçilmezleri arasında yer alan İlkay, 49 maçta 5 gol, 13 asistlik performans ortaya koydu.

Katalan devi ile 1+1 yıllık sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 16 milyon euro...

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • mardin 1 hafta önce Şikayet Et
    galatasaray hakkında ne gibi bilgi sahibi olmak istiyorsun Türk olsaydın milli takımda forma giyerdin
    Cevapla
  • M.A. 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne bombasi arkadaş bu lgbtli gelmesin ülkemize
    Cevapla
  • Yersen Lupen 1 hafta önce Şikayet Et
    Ben Galatasaraylıyım ama artık bıktım cambazlıklardan. Gelmişsin 33 yaşına neyin hedefini soruyorsun. Sanırsın 25 yaşında da 8-10 yıllık bir projeye geliyor. Oynarsan 1 sene oynayacaksın sonra yatacaksın. Bu da Mesut gibi 30 yaşına kadar kendini Alman hissedip vadesi dolunca Osmanlıcı olanlardan. İnsanlara aptal muamelesi yapmayın.
    Cevapla