Beşiktaş başka transfer yapacak mı? Van Bronckhorst'tan yanıt

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında konuk edecekleri Lugano maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, transfer sorusuna da cevap verdi.

GİRİŞ 28.08.2024 14:40 GÜNCELLEME 28.08.2024 16:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, play-off turu rövanşında yarın İsviçre'nin Lugano ekibini konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst açıklamalar yaptı.

"GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ"

Konuşmasına heyecanlı olduklarını belirterek başlayan Hollandalı teknik adam, "Yarın ikinci iç saha maçımızı oynayacağız. Gruplara kalmayı istiyoruz. Yarın da bunu gerçekleştirecek fırsata sahip olabiliriz. Bir görevimiz var. Gruplara kalmak. Beşiktaş olarak gruplara kalmayı istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Van Bronckhorst'un öne çıkan açıklamaları şöyle:

"Yarınki maç farklı bir maç. İlk 11'i verme niyetim yok şu anda ve karar vereceğiz. İyi bir sonuç almak istiyoruz. İçeride turu bitirme şansımız var. Oynadığımız şekilde devam etmeyi ve gelişmeye niyetliyiz. Bazı değişiklikler görebilirsiniz."

 "Benim buradaki ilk sezonum. Oyuncularımızın istediğimiz şekilde oynamasını istiyorum. Takımımıza gelen oyuncularımızdan memnunum. Şu ana kadar işlerin iyi gittiğini söyleyebilirim. Süper Kupa'yla başladık ve ilk iki maçımızı kazandık. Tüm oyuncularımızın enerjisini kullanmak ve onları zinde tutmaya çalışıyoruz. Şu anki gidişattan memnun olduğumu söyleyebilirim."

"TAKIM SAVUNMASINI DA GELİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR"

 "Oynadığımız her maçı analiz ediyoruz. Geçen haftaki maçı da izledik. Kolay goller yedik. Bu konuda gelişim gösteriyoruz ve gelişeceğiz ilerleyen haftalarda. İki maçta 5 yenilen gol elbette çok. Takım savunmasını da geliştirmemiz gerekiyor. Kolay gol yemeyi azaltmamız gerekiyor."

TRANSFER SORUSUNA YANIT

49 yaşındaki teknik adam, transferle ilgili kendisine gelen soruya ise şu yanıtı verdi:

"Felix'in gelmesinin dolayı çok memnunum. Transfer bitti diyemem. Gelenler ve gidenler olabilir. Son birkaç aydaki enerjimizi de buna harcadık. Sadece ben değil kulüpteki herkes. Transfer dönemi bittiğinde kadromuzun iyi olması gerekiyor. Bu yüzden transfer bitti diyemem. Finali şu an itibariyle düşünmüyorum. Kısa vadede gruplara kalmak hedefimiz. Güçlü rakipler var. Şu anda hedeflediğimiz şey gruplarda olmak. Avrupa kupaları zordur. Bu maçlarda elinizden gelenin en iyisini yapmanız lazım. Tüm sezon boyunca bunu yaparsanız finale ulaşabilirsiniz. Öncelikli hedefimiz gruplar. 8 maç olacak. Zor olacak ama şu anki hedefimiz yarınki karşılaşmanın ardından gruplara kalmak."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Besiktas en az dort oyuncu almasi gerekiyor
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    mertten sonra sağlam bir kaleci ve çok iki savunmacı lazım gelenler ne verecek bilmiyoruz. Birinci hedef gruplar sonra gruptan çıkmak
    Cevapla