Arda Güler ilk 11'de başlayacak! Real Sociedad- Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Real Madrid forması giyen genç milli yıldız Arda Güler, Real Sociedad maçında ilk 11'de başlayabilir. UEFA Nations League'den dolayı dinlenme fırsatı yakalayan eflatun-beyazlılar, LaLiga'da 5. hafta maçında Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Ancelotti'nin öğrencileri ligde 2. sırada yer alıyor. Peki, Real Sociedad-Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Arda Güler ilk 11'de başlayacak! Real Sociedad- Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Arda Güler ilk 11'de başlayacak! Real Sociedad- Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
GİRİŞ 14.09.2024 09:03 GÜNCELLEME 14.09.2024 09:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

LaLiga'da geçen sezon şampiyon olan Real Madrid, Avrupa'da ise Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. UEFA Süper Kupa karşılaşmasında Atalanta karşısında galibiyet alan eflatun beyazlılar yeni sezona kupayla başladı.

Galatasaray-Dinamo Kiev maçı ne zaman? GS-Kiev maçı şifresiz mi?Galatasaray-Dinamo Kiev maçı ne zaman? GS-Kiev maçı şifresiz mi?

2024-2025 sezonunda da aynı başarıları elde etmek isteyen Real Madrid ligin 4. haftası sonuçlarına göre Barcelona'nın gerisinde kalarak 2. sırada yer alıyor. 5. hafta karşılaşmasında ise Real Sociedad deplasmanına gidecek olan eflatun-beyazlılarda Arda Güler ilk 11'de başlayabilir. Peki, Real Sociedad-Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

REAL SOCİEDAD - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

LaLiga'da 5. hafta karşılaşmasında Real Sociedad, Real Madrid'i ağırlayacak. Karşılaşma 14 Eylül cumartesi günü saat 22.00'da başlayacak. Müsabaka S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

Arda Güler

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Uluslar Ligi’nde Türkiye’nin oynadığı Galler ve İzlanda karşılaşmalarında ilk 11 başlayan milli yıldız, İspanya LaLiga’da bu sezon 3 karşılaşmada 98 dakika süre aldı. Gol ve asist katkısı yapamayan oyuncu, gösterdiği performans ile dikkat çekti.

Real Madrid’te Bellingham, Ceballos, Camavinga gibi oyuncuların sakatlığı devam ederken Arda Güler’in Real Sociedad karşısında ilk 11’de oynaması bekleniyor.

İSPANYA LALİGA PUAN DURUMU

  • Barcelona 12 puan

  • Real Madrid 8 puan

  • Atletico Madrid 8 puan

  • Villarreal 8 puan

  • Girona 7 puan

  • Alaves 7 puan

  • Osasuna 7 puan

  • Celta Vigo - 6 puan

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • mert yandaş 3 gün önce Şikayet Et
    harikak çocuk arda :)
    Cevapla
  • Sporcu 5 gün önce Şikayet Et
    Ağır kalıyor hızlanması lazım
    Cevapla