Galatasaray yeni transferini duyurdu! 4 yıllık imza

Galatasaray, 27 yaşındaki Macar futbolcu Roland Sallai'yi 6 milyon Euro bonservis bedeliyle 4 yıllığına renklerine bağladığını duyurdu.

GİRİŞ 13.09.2024 21:03 GÜNCELLEME 13.09.2024 21:48
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, Macar futbolcu Roland Sallai'nin transferi için Freiburg ile 6 milyon avro karşılığında anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6 milyon avro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2024-25 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2 milyon 500 bin avro sezonluk ücret ödenecektir." denildi.

Macar futbolcu Sallai, İstanbul'a geldi. Almanya'dan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 27 yaşındaki futbolcuya Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kavukcu eşlik etti.

Havalimanında GSTV'ye açıklamalarda bulunan Sallai, "Mutluyum. Harika şeyler yapacağımıza inanıyorum. Hedefimiz ligde şampiyonluk. Avrupa Ligi'nde de final oynayıp kazanmak istiyorum. Galatasaray taraftarını çok duydum. Onlarla stadyumda karşılaşmak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Macar futbolcu, havalimanından kendisini bekleyen araçla ayrıldı.

27 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı kırmızılılar ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray, Sallai için Alman ekibine 6 milyon euro ödeyecek. Sallai ise yıllık 2.5 milyon euro kazanacak.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • doğrusu bu. 3 gün önce Şikayet Et
    hurdacı geldi hurdaciiiiii. hurdalar alıriiiiiiiim hurdacıii
    Cevapla
  • Hasan 3 gün önce Şikayet Et
    Saçma transfer.
    Cevapla
  • Misafir 3 gün önce Şikayet Et
    GS çok iyi oyuncu aldi. Alttaki yirum yapanlarin gs linoldugunu zannetmiyorum
    Cevapla
  • sakaryalı 3 gün önce Şikayet Et
    tamam kerem gs faydalı oldu fakat bu kadar abartmayalım izlandaya 3 attı ama izlanda çok zayıf kaldı bende çok konuşanlara soruyorum aynı kerem galler ve diğer maçlarda neden 3 gol atamadı kendi gitmek istedi Allah yolunu açık olsun fakat yeni gelen salahın şahsen göreceksiniz keremden daha kaliteli bir futbolcu olduğunu göreceksiniz.
    Cevapla
  • Samimiyet 3 gün önce Şikayet Et
    Statlarda keremi yuhalayanları susturmayanlar, kereme destek vermeyenler şimdi ağıt yakıyor. Yuhalayanlar yuhalatanlar kadar sizlerdu suçlusunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle