Fred Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Fred Kasımpaşa maçında neden yok?

Fenerbahçe'nin vazgeçilmez ismi Fred'in Trendyol Süper Lig 5. haftasında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Fenerbahçe, 15 Eylül 2024 Pazar günü Kasımpaşa deplasmanına gidecek. Jose Mourinho'nun Fred için 'derbi önlemi' alacağı konuşuluyor. Peki, Fred Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Fred Kasımpaşa maçında neden yok?

Fred Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Fred Kasımpaşa maçında neden yok?
Fred Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Fred Kasımpaşa maçında neden yok?
GİRİŞ 14.09.2024 09:18 GÜNCELLEME 14.09.2024 09:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa deplasmanına gidecek. Sarı-lacivertlilerin yıldızı Fred için 'derbi önlemi' alınacak. 

Fred'in 3 gol attığı Çaykur Rizespor maçında gördüğü sarı kartla sınıra dayandı. Kasımpaşa maçında sarı kart gördüğü takdirde bir sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Bu sebepten ötürü Brezilyalı yıldızın Kasımpaşa karşısında forma giymeyeceği düşünülüyor. Peki, Fred Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Fred Kasımpaşa maçında neden yok?

Fred Kasımpaşa maçında neden yok?

FRED KASIMPAŞA MAÇINDA NEDEN YOK?

Brezilyalı 31 yaşındaki yıldız Fred, Kasımpaşa maçında kart görmesi ihtimaline karşın ve 6. hafta Galatasaray derbisinden dolayı Jose Mourinho, Fred'i riske atmayacağı ve 'sarı' önlem alacağı söyleniyor.

Fenerbahçe'nin Fred'in yerine Kasımpaşa maçında Sofyan Amrabat ve İsmail Yüksek ile sahaya çıkacağı düşünülüyor.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Hakikat 4 gün önce Şikayet Et
    Kesin sarıyı görür hem hakem oynasa da bir sarı versem diye bekliyor hem fred boş boş surekli hakemlere itiraz edip duruyor gordüğü kartların yuzde 90 ı sacma sapan itirazlarındandır önce bu konuda fred bi uyarılsın hakem ile oyun oynamayı bıraksın
    Cevapla
  • Bunyamin 4 gün önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Tonguç 4 gün önce Şikayet Et
    Bu gsli hakemlere iyi bir önlem, malum geçen sene ilk maç öncesi fredi uyduruk kırmızı kartla atmışlardı.
    Cevapla
  • Sarı kanarya 4 gün önce Şikayet Et
    8 tane transfer yapıldı herkes bağırıyor bunun yerine transfer yapalım diye sadece bunun yerine transfer yapılmadı.nasıl bir yönetim siniz siz yaaa????
    Cevapla