Nuri Şahin'li Dortmund 4 golle zirveye yerleşti

Almanya Bundesliga'da teknik direktörlüğünü Nuri Şahin'in yaptığı Borussia Dortmund, sahasında ağırladığı Heidenheim'i 4-2 mağlup etti.

Nuri Şahin'li Dortmund 4 golle zirveye yerleşti
Nuri Şahin'li Dortmund 4 golle zirveye yerleşti
GİRİŞ 13.09.2024 23:54 GÜNCELLEME 14.09.2024 00:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Almanya Bundesliga'nın 3. haftasında Nuri Şahin'in çalıştırdığı Dortmund sahasında Heidenheim'i konuk etti. Signal İduna Park'ta oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-2 kazandı.

Dortmund'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Malen, 17 ve 41. dakikalarda Adeyemi ile 90+3. dakikada penaltıdan Emre Can attı. Heidenheim'in gollerini ise 39. dakikada Pieringer ile 74. dakikada penaltıdan Breunig kaydetti. 

Bu sonucun ardından Dortmund puanını 7'ye yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Heidenheim ise 6 puanla ikinci sırada kaldı. 

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Özcan Şahin 3 gün önce Şikayet Et
    Sen bir harikasın Nuri Şahin ⚽️
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 gün önce Şikayet Et
    Araba iyi olursa şöförde iyi olur , araba kötü eski olursa formula şampiyonunu getir bir işe yaramaz . Dırdmunt zaten iyi takım , nuri başarılı olacaktır .
    Cevapla
  • Nuri kaptan 3 gün önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • cahil 3 gün önce Şikayet Et
    Başarılar reis
    Cevapla
  • bir_canlı 3 gün önce Şikayet Et
    Büyük adamsın nuri abi başarılar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle