İspanya'da Arda Güler gündemi! Formasını kaptırabilir...

İlk 11'de çıktığı Real Valladolid maçında iyi oyunuyla beğenilen ancak gol-asist katkısı veremeyen Arda Güler'in formasını Brahim Diaz'a kaptırabileceği iddia edildi.

İspanya'da Arda Güler gündemi! Formasını kaptırabilir...
İspanya'da Arda Güler gündemi! Formasını kaptırabilir...
GİRİŞ 27.08.2024 21:40 GÜNCELLEME 27.08.2024 21:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

La Liga'nın 2. haftasında Real Madrid, sahasında Real Valladolid'i 3-0'lık skorla mağlup etti. Bellingham'ın yokluğunda karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Arda Güler, özellikle 2. yarı etkili bir oyun sahaya koydu. Ancak İspanyol basınında milli futbolcunun formasının tehlikede olduğu belirtildi.

Karşılaşmada 69 dakika sahada kalan Arda Güler özellikle 2. yarı etkili bir oyun ortaya koydu. Takım arkadaşlarını gole yaklaştıran Arda Güler, kendisi de yarattığı bazı fırsatları gole çevirmeye çok yaklaştı. 69. dakikada Arda Güler'in yerine oyuna dahil olan Brahim Diaz ise maça adeta damga vurdu.



Diaz, kalan dakikalarda 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi. Brahim Diaz'ın bu performansı sonrası ise Arda Güler ya da Endrick'in formasının tehlikeye girdiği belirtildi. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Diaz'ı bu performanstan sonra ilk 11 için görmezden gelemeyeceği vurgulandı. Bu sebeple Arda Güler ve Endrick'in her dakikayı iyi değerlendirmesi gerektiği ifade edildi.



Diaz'ın performansı sonrası Carlo Ancelotti'nin, sakatlığı nedeniyle Bellingham'ın sahalardan uzak kalacağı dönemde ilk 11 tercihinde Arda Güler'e yer vermeye devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Rofar 2 hafta önce Şikayet Et
    Çooook şişirildi çoook böyle gaz verilerek çocuğa zarar veriyorlar.
    Cevapla
  • çağrıbey 2 hafta önce Şikayet Et
    arda başka bir takım da olsa o takımın banko oyuncu su olur
    Cevapla
  • SrKa 2 hafta önce Şikayet Et
    Ama brahim attı
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Bir futbolcu her maçta gol atınca ya Ronaldo oluyor ya da Messi. Onlar da ilk yıllarında her maç gol atamıyorlardı. Arda gün gelecek kendi döneminin Messi ‘ si olacak. Uzun yıllar gol ve asist kralı olacak, takımını şampiyon yapan bir maestro olacak, inş.
    Cevapla
  • Levrock 2 hafta önce Şikayet Et
    Size göre iyi, ben o günde yazmistim, Arda baya kötü oynadi ama ne diyeyim, biz futbolu herkesten daha iyi biliyoruz degil mi..
    Cevapla
  • aty 2 hafta önce Şikayet Et
    arda baya kötü oynadı evet 5 net gol pozisyonu, %86 başarılı pas yüzdesi ama sonuç yok bazen olmuyor kusura bakma abisi.. sen oynarsın yerine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle