Bundesliga'da Bayern Münih'ten gol şov: 7-0

Bayern Münih, Bundesliga'daki farklı galibiyetlerine bir yenisini ekledi. Bavyera ekibi deplasmanda Bochum'u 7-0 mağlup etti.

Bundesliga'da Bayern Münih'ten gol şov: 7-0
Bundesliga'da Bayern Münih'ten gol şov: 7-0
GİRİŞ 21.08.2022 20:24 GÜNCELLEME 22.08.2022 00:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bundesliga'nın 3. hafta maçında Bayern Münih, Bochum'a konuk oldu. Gol yağmuruna dönüşen maçta Bavyera ekibi rakibi 7-0 mağlup ederek 3'te 3 yaptı.

Son şampiyonun golleri 4' Leroy Sane, 25' Matthijs De Ligt, 33' Kingsley Coman, 40', 60' Sadio Mane, 69' Cristian Gamboa(k.k.) ve 76' Serge Gnabry'den geldi.

Julian Nagelsmann'nın ekibi ligin ilk haftasında E.Frankfurt'u 6-1, ikinci hafta ise Wolfsburg'u 2-0 mağlup etmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımlar kendi liginde dozer, buldozer, silindir gibi ezer geçerler .( sözde). Şampiyonlar liginde ise Real madrid ismini rakip olarak gördüklerinde oyun bile oynayamazlar. Pısırık olurlar. Şaşkına dönüyorlar. Sudan çıkmış balık gibi.
    Cevapla
  • Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bohumu herkes yener ne varki bohumda.
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray baksın da bu iş nasıl yapılır öğrensin. Adamlar bir defa yapmıyor bu başarıyı, sürekli zirvede adamlar sürekli başarılılar. Bizim Galatasaray ise ite kalka. Avrupa fatihi diyorduk, o da yalan oldu. Çünkü istikrar yok. Kulüp yönetimi zayıf en başta. Emre Belözoğlu nu da tebrik etmek lazım. Helal olsun. Başakşehir dökülüyor idi, Emre geldi Başakşehir başka bir takım oldu. Helal.
    Cevapla
  • Mzbjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Eziyor geçiyor bayer
    Cevapla